Pensiunea Santa Fe este amplasată la marginea municipiului Suceava. Mai exact: imediat inainte de intrarea în oraş, venind de pe de pe drumul european E85 din directia Bucuresti se afla un sens giratoriu, aici va inscrieti pe banda din stanga si faceti dreapta la a doua iesire a acestuia (deci mergand inainte). Pensiunea Santa Fe este situate pe str. Gavril Tudoraş la nr. 36, daca aveti GPS / sistem de navigatie auto intoduceti adresa si asta e, ati ajuns.
Pensiunea Santa Fe este într-o zonă ferită de zgomotul şi agitaţia urbană deoarece se afla intr-un cartier marginas al municipiului Suceava. Localizata la intersectia a 2 strazi, Santa Fe vă întâmpină cu un design contemporan, modern dar si cu vedere la gradinile altora ce abunda in oratanii care mai decare mai galagioase, o adevarata “gainarie”. Nu va puneti ceasurile desteptatoare a va trezi, sarcina cade in seama altora. Pensiunea Santa Fe oferă oaspeţilor săi toate serviciile unui hotel de patru stele.
Pensiunea Santa Fe oferă camere duble, dotate cu: TV Led, aer conditionat şi toate facilităţile cuprinse în standardul de patru stele (halate, papuci, telefon, consumabile de baie). Camerele sunt spatioase dar mobilierul “pare” invechit. Patul nu este matrimonial, doar seaman. Un dezavantaj major il reprezinta inaltimea acestuia, jos foarte jos. A nu se utiliza camerele de pe colt (EX: 101,201, etc.) frig, zgomot, lipsa spatiu de manevra, etc.
Pensiunea Santa Fe pune la dispoziţia ospeţilor piscină, saună, baie de aburi şi sală de fitness, asa spune in pliant… …. nu stiu, nu am folosit.
La parter/demisol, functioneaza 2 locatii foarte interesante: Restaurantul si BACANIA BOIEREASCA. Ambele sunt de apreciat prin multitudinea de produse si meniuri. Le recomand cu incredere.
Am servit cea/cell mai bun: T bone; burger; steak, coaste, etc. (Blak Angus) din zona Moldovei. Papanasii sunt exceptionali, dar nu indeajuns de “copti”. Preturi medii spre mari (o friptura ~100ron, dar merita). Are si meniu zilnic (ieftin).
Produsele din bacanie sunt exact ca pe vremuri, tata mai facea asemenea produse. Recomand tuturor sa se aprovizioneze cu incredere. Merita.
Puncte forte: restaurantul (mai precis meniu) si bacania.
Puncte slabe: Parcarea, locatia, curatenia, sistemul centralizat de incalzire, personalul. Dar sa detaliez.
Parcarea: inexistenta, sunt afise peste tot cu parcarea in lateralul pensiunii (stanga), acolo functioneaza un atelier auto si o spalatorie, deci nu ai unde parca. Ramane pe strada in fata pensiuni. Traffc foarte mare, foarte multi client abonati la “vita Angus”, mese festive, etc. Daca faceti acest lucru (daca gasiti loc de parcare) pozitionati autoturismul in asa fel incat sa nu fiti blocati/atinsi (se practica acest lucru, am gasit auto lovit, nu exista camere de supraveghere) de ceilalti participant la trafic. Deci mare atentie.
Locatia: foarte departe de centru municipiului Suceava si implicit de obiectivele turistice situate in zona (Cetate, etc.).
Curatenie: se ridica doar “gunoiu” rezultat/zilnic, in rest camera va arata la fel cum ati lasat-o de cu seara. Prosoapele nu se schimba in timpul sederii, chiar daca le “aruncati pe jos”, acolo var ramane pana va hotarati a le recupera. Consumabilele din baie: insuficiente, baia OK.
Incalzirea termica: deficitara, programata la un consum minim. Va salveaza aerul conditionat, folositi cu incredere.
PERSONALUL
Receptie: foarte neigrijiti fizic si vestimentar, lipsa oricarui tip de informatii, lipsa de comunicare, total neprofesionist. Nu inteleg de ce ii platesc (pe ea/el), cred ca pe post de paznic/femeiede seviciu. Am solicitat informatii diverse, am “vorbit la pereti”.
Restaurant: Cat de cat prezentabile vestimentar, am cerut informatii despre meniu nu au raspuns la subiect, m-a edificat bucataru’. Locatia (restaurant) fara intimidate, fara muzica…. ca in gara.

Daca recomand locatia: Da, am enumerate avantajele in ciuda dezavantajelor majore prezentate (meniul si bucatele).
Vacante frumoase sa aveti. Sa auzim numai de bine.
Trimis de RossoNerro in 02.11.17 13:58:54
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (RossoNerro); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
Ne poţi spune dacă-i ok? (măreşte zoom-ul de pe hartă cât e necesar, până la afişarea poziţionării / încadrării la nivel de stradă etc)Buna seara, nu nu este corecta localizarea. Diferența e de aproximativ 500 metri înainte. După sensul giratoriu de pe E 85, prima intersecție.
Articol selectat ca fiind „de interes editorial crescut”
— (1) la momentul publicării, nu existau impresii recente în rubrica curentă SAU (1A) ar fi meritat rubrică nouă, dar crearea ei nu a fost considerată oportună (în acel moment);
— (2) depășește pragul minim calitativ & cantitativ impus unei astfel de selecție.
@RossoNerro: Am setat coordonatele GPS conform indicațiilor, rezultând următoarea poziționare pe harta interactivă AFA.
Am adnotat, deasemenea, aceste coordonate ca fiind confirmate.
@webmaster26: Buna seara, din nou. Acum este bine localizat. TCB.
@ web', am rugămintea de a uni cele 2 seturi de fotografi. Mulțumesc.
- Dec.2014 Locatie ok calitate pret — scris în 03.09.24 de ux135661 din PLOIEşTI - RECOMANDĂ
- May.2014 Merita incercat — scris în 03.06.14 de gdanutza din GALATI - RECOMANDĂ
- Dec.2009 Mult sub asteptari la 4 Stele — scris în 31.12.09 de followme din BISTRITA - nu recomandă
- Dec.2023 Totul la superlativ salutari de la Brăila — scris în 02.12.23 de Daniela Moise din BRăILA - RECOMANDĂ