Ultima seara petrecuta in Suceava am ales aceasta pensiune care este la intrarea in oras dar am ales-o dupa pretul camerei. Ajungand, binenteles ghidata de harta, am urcat sa vedem camera rezervata dar nu am fost incantata asa ca am avut ce alege din alte variante disponibile.
Camera aleasa initial era mica cu o canapea ce nu-i vedeam rostul si diferenta de pret era doar de 10 lei fata o camera mare, aerisita cu pat matrimonial. Nu era foarte aglomerat ceea ce a fost bine fiindca eram obositi si voiam odihna.
Nu am fost la piscina ceea ce regret (macar s-o vad) fiindcă am fost la o plimbare prin oras si un concert.
Ceea ce nu am agreat deloc la acesta locatie a fost zgomotul spalatoriei de masini din spatele pensiunii care stim cu totii zgomotul aparatului de presiune. Dar soarele si privelistea din balcon m-a facut sa ignor zgomotul si sa ma bucur pur şi simplu.
Trimis de gdanutza in 03.06.14 14:15:00
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (gdanutza); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Oct.2017 Hoinar... prin tara — scris în 02.11.17 de RossoNerro din BUCUREșTI - RECOMANDĂ
- Dec.2014 Locatie ok calitate pret — scris în 03.09.24 de ux135661 din PLOIEşTI - RECOMANDĂ
- Dec.2009 Mult sub asteptari la 4 Stele — scris în 31.12.09 de followme din BISTRITA - nu recomandă
- Dec.2023 Totul la superlativ salutari de la Brăila — scris în 02.12.23 de Daniela Moise din BRăILA - RECOMANDĂ