Am mai bifat o experienta nepacuta in frumoasa noastra tara (si aici nu sunt ironica ci chiar vb serios, avem o tara superba... pacat de unii afaceristi care ne imping spre alte tari din cauza foamei de bani in raport cu ce ofera si a personalului care lasa de dorit in majoritatea cazurilor) si anume la Roua diminetii din Moeciu de Sus.
Cu ce sa incep... cu drumul eventual... ultimii 5km sunt pe un drum bombardat pe care nu poti merge cu mai mult de 20 la ora daca n-ai masina de teren.
Pensiunea arata bine la exterior, camera unde am stat noi insa... cam lasa de dorit (in raport cu pretul practicat de 80ron/noapte camera dubla): lipsa jumatate de clanta de la usa din baie care nu se inchidea de nici o culoare nici cu cealalta jumatate daca n-ar fi lipsit, maner rupt la noptiera de langa pat care nu se deschidea decat jumatate din cauza asezarii prea aproape de pat, praful care era de 2 degete pe orice putea sa stea praful chiar si in sifonier pe margini era praf... cica ar fi fost proaspat renovata si nu s-a terminat de facut curat (de ce naibii mai dai spre folosinta acea camera!?) sa nu mai zic de mirosul puternic de zugraveala si cel mai important izolarea inexistenta a vilei!! ceea ce ma aduce la subiect.
Camera se afla in corpul B daca am retinut eu bine, chiar deasupra scarilor si am avut "norocul" sa mai vina un grup pus pe distractie din cauza caruia nu am putut dormii pana la ora 2 dimineata. Acum nu vreau sa par exagerata dar unii vin la munte pentru liniste si relaxare asa cum altii vin pentru distractie. Pentru asta s-au inventat discotecile si cluburile... SAU iti inchiriezii toata vila si stii ca nu deranjezi pe nimeni, asa mi se pare corect cand ai cei 7 ani de acasa. Nu stiu din ce carton sunt facuti peretii vilei respective ca rasuna groaznic.
In fine cu toate ca eram obositi dupa drum si plimbarea din Brasov (ne-am intors pe la 19 iar ei erau deja cu muzica la maxim in incaperea comuna de la parter) am zis ca-i totusi ora rezonabila si sa mai asteptam si am asteptat pana la 23 cand a coborat prietenul meu sa le spuna sa lase muzica mai incet ca ne deranjeaza iar aici ne-am lovit de "educatia" unora pe care nu i-a interesat, exact ce ziceam ca mai sunt si altii si au continuat cu urlete si cica cantari (parca erau animale in suferinta). Am mai asteptat pana la 1 cand am sunat la receptie sa vina cineva sa vb cu ei ca degeaba incercam noi, a venit o fatuca, nu stiu ce a vb cert e ca degeaba.
In fine dimineata la micul dejun (asa am prins voucher cu mic dejun) eram in restaurant doar noi, receptionera si bucatareasa, care in timp ce eram la masa discuta cu receptionera (dupa ce aceasta a pus-o in tema cu intamplarea de fata cu noi!!) despre aseara si faptu ca citez "oamenii vin sa se distreze nu sa stea in camera si daca te mai suna cineva nu raspunzi"... serios?! Asa ceva nu se face decat daca nu te intereseaza de consecinte parerea mea.
Cert e ca am eliberat camera si nu mai trecem pe acolo nici sa ne dea cazare gratis.
Trimis de bubbles in 12.03.12 09:36:38
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în MOIECIU.
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (bubbles); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Feb.2021 Pensiunea Roua Diminetii, un loc minunat pentru odihna si relaxare — scris în 11.04.21 de ux119212 din BUCUREșTI - RECOMANDĂ
- Aug.2018 Relaxare — scris în 05.09.18 de Eugen Argeș din PITEşTI - RECOMANDĂ
- Nov.2017 Petrecere aniversara — scris în 15.11.17 de Madalina01 din BRAşOV - RECOMANDĂ
- Dec.2016 Revelion de vis!!! Felicitari conducerii! — scris în 15.01.17 de Carpe di din PLOIEşTI - RECOMANDĂ
- Dec.2016 Minunat — scris în 14.01.17 de Lili 2016 din TâRGOVIşTE [DB] - RECOMANDĂ
- Dec.2016 Revelion de .... — scris în 07.01.17 de balaurul din IASI - nu recomandă
- Aug.2016 Administratoră dezinteresată!!! — scris în 22.08.16 de Marius Stoica din TULCEA - nu recomandă