Ca si continuare la recenzia mea despre oraselul-statiune Borsec as dori sa spun cateva cuvinte si despre cazarea pe care am ales-o de pe net.
Zilele cu lungi plimbari in padurea mirifica din imprejurimi s-a terminat cu binemeritata odihna in Pensiunea Roua si nu ne pare deloc rau ca am ales aceasta locatie din lista interminabila afisata pe monitor.
Aceasta pensiune se afla exact unde trebuie, aproape de toate obiectivele. In fata pensiunii sunt izvoare cu apa minerala, la doi pasi muzeul sau Baile O-Saros (o constructie noua cocheta si primitoare) sau alea care duce catre Poiana Zanelor si pestera de gheata sau fosta cariera de piatra. Ce mai... locatie mai buna nici daca cautam toata ziulica nu gaseam.
Atat proprietarii cat si pesonalul sunt de o amabilitate rara. Camerele si baile curate cu mobilier nou (spun camere caci am tras cu ochiul si in celelalte cand s-a facut curatenie).
Noua ne-a placut foarte mult si intentionam sa revenim cat mai curand... ne-a ramas o particica din suflet la Borsec si implicit la Pensiunea Roua pe care o recomand cu toata caldura oricarui turist dornic de zile linistite.
Trimis de wewe in 22.10.13 21:52:41
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în BORSEC.
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (wewe); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Coordonate GPS: 46.97348570 N, 25.56427020 E - neconfirmate încă
- Dec.2017 Chiar daca ne pregatim de Paste va propun o locatie pentru Revelion — scris în 22.03.18 de lenti din PITEșTI - RECOMANDĂ
- Oct.2017 O opțiune de luat în calcul — scris în 26.10.17 de krondia* din BRAșOV - RECOMANDĂ