Dezamăgirea de la pensiunea Rosenau
Faptul ca este amplasată intr o zona foarte buna, In loc sa și atragă turiștii prin serviciile oferite mizează doar pe poziția cetății Râșnov.
Camerele sunt spațioase dar mobilierul este vechi, tv vechi cu telecomanda Sparta, ferestrele termopan izolație fonic zero. A bubuit muzica pana după ora opt.
Bec fără aplica, tavan pătat murdar crăpat, in baie cada sprijinita pe scânduri de lemn, miros foarte urat in baie și de Țigara, și surpriza un șoarece care se plimba nestingherit.
Am avut sejur achitat integral demipensiune, și am fost tratati la restaurant ca și cum eram din mila cuiva la masa!!! Ospătarii te tratează oribil și ți servește mâncarea ba rece ba incomplet.
Pe 31 ne au pus sa plătim ceea ce era deja inclus in pachetul nostru, pe 01 Ianuarie ne am exprimat nemulțumirea fata de cum am fost serviți, ni s a promis ca vor remedia, iar seara la cina, din nou nu știau cu ce trebuie sa ne servească la masa, drept pt care deși eram obosiți am preferat sa plecam seara pe 01 și nu pe 02 conform pachetului.
Masa festiva dezorganizare totala, -nu serveau in ordine. Aduceau mâncare la jumătate de masa după care plecau la alte mese și reveneau după ce ii Atenționăm ca nu au adus complet după aprox 15-20 de min.
Ce este bine:
Camerele încălzite, prosoape și lenjerie curate, meniul mesei festive bun, muzica buna. Cu mențiunile de mai sus.
Trimis de Cam1727 in 02.01.18 15:01:47
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (Cam1727); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
@Cam1727: bun-venit în comunitatea AmFostAcolo.ro.
- Dec.2016 Revelion — scris în 31.12.16 de alex2008 din BUCUREşTI - nu recomandă
- Dec.2014 Jalnic — scris în 05.01.15 de cojo123 din BUCURESTI - nu recomandă
- Dec.2014 Sejur superb — scris în 30.12.14 de oanabubu din IASI - RECOMANDĂ
- Aug.2014 Pensiunea Rosenau Rasnov Romania — scris în 09.09.14 de corina3voicu din BUCURESTI - nu recomandă
- Feb.2014 Conditii bune de cazare, probleme cu zgomotul — scris în 14.02.14 de adriancb din GALATI - RECOMANDĂ
- Jan.2014 Oribil — scris în 08.01.14 de liliana ani din CONSTANTA - nu recomandă
- Feb.2013 Nu recomand — scris în 12.02.13 de Eugenmanea din BUCURESTI - nu recomandă