ARTICOL ÎNCĂRCAT ÎN: 28.02.2014
BUCĂTĂRIE ŞI MASĂ:
TIMP MEDIU CITIRE: mai puțin de 1 MINUT
Foarte frumos, mai venim
TIPĂREȘTE
Cea mai frumoasa pensiune la care am fost, foate aproape de Sinaia, maxim 20 de minute, serviciile sunt impecabile, cadrul natural este foarte frumos, peisajul din jurul pensiunii mi-a placut mult, sunt mai multe animale salbatice, chiar exotice, totul este foarte frumos amenajat, angajatii sunt draguti, mancarea este extraordinara, tot felul de specialitati, berbecut sau purcel la protap, sarmalute, orice, muzica buna, chiar foarte tare locatia, recomand, e minunat! Eu personal, sigur o sa revin.
## end review sc
Trimis de Marcu Delia in 28.02.14 01:38:01
Trimis de Marcu Delia in 28.02.14 01:38:01
Validat / Publicat: 28.02.14 08:27:19
INFO ADIȚIONALE- Nu a fost singura vizită/vacanţă în MOROENI. A mai fost în/la: Mamaia, Predeal, Sinaia, Iezer-Papusa, fagarasi
NOTĂ: Articol ARHIVAT (nu intră în calculul mediei acestei destinaţii)
NOTĂ: Operatorul acestei destinații (proprietarul, administratorul etc) a scris
un răspuns / drept la replică referitor la aceste impresii
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (Marcu Delia); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
Impresiile fiind subiective, AFA nu poate garanta calitatea, relevanța, exactitatea, persistența ori conformitatea impresiilor si recomandărilor (cu asteptările și preferințele fiecarui cititor);
deasemenea, responsabilitatea legală pentru afirmațiile făcute in articol
revine integral și in mod exclusiv autorului (cf "Termenilor și conditiilor de folosire");
AFA sau administratorii săi neputând fi făcuti răspunzători în privinta corectitudinii ori efectelor de orice natură.
IMPORTANT: Eventualul drept la replică din partea proprietarilor este BINEVENIT, ÎNCURAJAT și SALUTAT, fiind esențial pentru formarea unei opinii în cât mai completă cunoștință de cauză.
Proprietarii sau reprezentanții unitătilor de cazare își pot exercita dreptul la replică fie scriind un ECOU la acest articol, fie inițiind un articol nou, cu titlul "Dreptul la replică".
Va multumim pentru descrierea facuta Pensiunii Rony. Ne bucuram nespus ca ati avut parte de un sejur reusit si va asteptam cu mare drag sa reveniti!
NB Petra Nitu este (sau a fost) reprezentant al unității
1 utilizatori sunt abonaţi la urmărirea acestui fir de discuţie (primesc instiinţări la adăugarea unui ecou):
Petra Nitu
Alte impresii din această RUBRICĂ – Pensiunea Rony [Pietroşiţa, DB]:
- Aug.2014 O fărâmă de Rai — scris în 06.08.14 de Alimon din PLOIESTI - RECOMANDĂ
- Jul.2014 Recomandat familiilor cu copii — scris în 20.07.14 de sildor din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Jan.2014 Locatie Deosebita!! — scris în 08.01.14 de Loremax din CALGARY,CANADA - RECOMANDĂ
- Dec.2013 Relaxare si mancare buna — scris în 03.01.14 de laurah din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Nov.2013 Ceva cu adevărat diferit — scris în 25.11.13 de nexusspy din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Oct.2013 O experienta extrem de reusita, vom reveni in mod cert si o vom face cu multa placere — scris în 14.10.13 de CezarU din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Sep.2013 Un week-end minunat in care ne-am incarcat pe deplin bateriile — scris în 22.10.13 de alexandra_b din BUCURESTI - RECOMANDĂ