Am revenit cu placere si a fost un sejur reusit. Era destul de liber in perioada Craciunului pe partie, pensiunea fiind aproape de partie am mers si de doua ori pe zi la ski.
De data asta am avut o camera mai mare, la fel de confortabila.
Cafeaua cu lapte e favorita noastra.
Nu mai pot spune ca pensiunea e langa patinoar pentru ca a disparut patinoarul. Fetita mea a invatat sa schieze destul de bine cu instructorul de la pensiune. A mers si baby-ski-ul pentru ca nu a mai fost garda prin zona, altfel nenea Stolo inchidea jucaria.
In concluzie, a fost cel mai frumos Craciun. Mai venim si in luna ianuarie 2012.
Trimis de bobu05 in 07.01.12 20:41:24
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în PREDEAL.
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (bobu05); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
Nici în acest sejur n-ai avut aparatul foto pregătit?
Nişte poze de acolo ar fi binevenite, neexistând încă niciuna de acolo pe site.
@webmaster0: am avut aparat dar am facut poze pe partie. daca vreti voi face poze saptamana viitoare cand merg iar
Nu e vorba că am vrea noi - dar utilizatorii ceilalţi, cu siguranţă! Aşteptăm aşadar cu nerăbdare să revii.
Mulţumesc,
Chiar te rugam sa pui poze. Fie ele si de pe pirtia de ski. Cit ti-a luat nenea instructorul ca sa inveti sa stai pe picioarele tale in skiuri? M-ar interesa mult. Si mai ales, in cit timp.
Se ocupa doar de baby sau si de persoane mai 'ruginite"?
@adri-nico: instructorul costa 50 lei/ora si face si cu copii si cu adulti.
- Dec.2023 O vacanta ratata — scris în 02.01.24 de ux132221 din BUCUREșTI - nu recomandă
- May.2019 De poveste — scris în 26.05.19 de zoloft din BUCUREşTI - RECOMANDĂ
- Oct.2018 OK — scris în 30.10.18 de mirunat din CâMPINA [PH] - RECOMANDĂ
- Sep.2018 Excelent — scris în 30.09.18 de gabri_oana din PANTELIMON - RECOMANDĂ
- Aug.2017 Absolut formidabil — scris în 17.08.17 de gigiv din PLOIEșTI - RECOMANDĂ
- Jul.2015 Experienta minunata — scris în 25.07.15 de Victor_1 din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Dec.2014 Fara repros! — scris în 08.08.15 de dandana din OTOPENI [IF] - RECOMANDĂ