Drept la replică
Ne pare rau ca nu ati fost multumit de sejurul petrecut la noi.
Consider ca ar fi fost bine sa ne comunicati - noua proprietarilor - nemultumirile dumneavoastra in timpul sejurului. Pot sa apara oricand probleme. Imi aduc aminte ca v-am intrebat daca totul este in regula si mi-ati spus ca da. Daca ne-ati fi spus ca sunt unele legate de baie sigur am fi gasit o rezolvare sau am fi schimbat camera.
Vreau sa va asigur ca ne preocupa starea de bine a turistilor, ne dorim ca fiecare turist sa plece multumit din unitatea noastra si cred ca marturie stau recenziile altor turisti.
Satisfactia noastra este atunci cand turistul revine. De regula intrebam fiecare turist in parte daca au nemultumiri, chiar tinem cont de sugestiile acestora.
In ceea ce priveste frigiderele care vi s-au parut putine noi am considerat ca sunt suficiente pentru 6 camere - un frigider mic la etaj, doua combine frigorifice si o vitrine frigorifica pe terasa.
Va dorim numai bine.
Trimis de regal in 08.08.14 08:30:32
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în BĂILE FELIX / '1 MAI'.
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (regal); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
Salutăm dreptul la replică - unul civilizat, decent şi mai ales "înspre profesionist"
Paranteză: Rara avis, încă, din păcate, în peisajul hotelier românesc. Suntem însă optimişti, iar AmFostAcolo poate contribui, şi el, ŞI AICI la un "mai bine"
Profităm de ocazie: am setat în program coordonatele GPS ale acestei destinaţii, rezultând următoarea poziţionare pe hartă -- click aici.
@webmasterX: Sunt bune coordonatele GPS.
Doresc sa va multumesc pentru aprecieri.
Desi suntem la inceput in aceast domeniu sunt convinsa ca noi mici intreprinzatori si turistii deopotriva ne-am putea ajuta reciproc sa schimbam ,,fata ,,turismului romanesc.
Ar fi nevoie doar de colaborare, turistul sa isi spuna la fata locului nemultumirile oricare ar fi ele pentru ca noi sa le putem remedia.
NB regal este (sau a fost) reprezentant al unității
- Aug.2015 Un loc perfect — scris în 01.09.15 de fdg1983 din BAIA MARE - RECOMANDĂ
- Aug.2014 Pensiunea Regal - un loc de neuitat. — scris în 09.09.14 de Broscute vesele din SIBIU - RECOMANDĂ
- Aug.2014 Amabilitate fara limite — scris în 14.08.14 de comari din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Jul.2014 Asa si asa — scris în 26.07.14 de resita2009 din REșIțA - nu recomandă