Printr-o întâmplare fericită (câştigarea unui concurs) ne-am petrecut un sfârşit de săptămână la această frumoasă pensiune.
Gazdele sunt persoane deosebite, care fac tot posibilul să te simţi bine la ei şi te ajută cu sfaturi referitoare la locurile frumoase de vizitat în zonă.
Pensiunea e situată într-un loc superb, înconjurată de o curte imensă cu iarbă, leagăn, loc de joacă, pavilioane de grădină, grătar etc. Am fost fără copii de data asta, dar daca erau cu noi, cu siguranţă ar fi fost super-încântaţi de curtea uriaşă.
Curăţenia e exemplară, camere foarte spaţioase, baia la fel, priveliştea superbă, într-un cuvânt totul e SUPER! La parter este amenajată o bucătărie utilată, pusă la dispoziţia turiştilor, iar locurile de luat masa sunt atât înăuntru cât şi afară, pe doua terase răcoroase.
Cu siguranţă vom reveni iar data viitoare îi vom lua şi pe copii!
Trimis de Adriana_MS in 16.05.11 11:09:47
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în RÂȘNOV. A mai fost în/la: in foarte multe locuri, nu am loc sa le enumar...
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (Adriana_MS); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
Confirm.
Camerele sunt excelente, curtea imensa.
Exista balcoane, foarte important pentru cand vrei sa stai afara, dar in intimitate.
Tot felul de activitati propuse in aer liber, printre care teren de fotbal, de tenis cu piciorul, foisoare pentru activitati in aer liber.
Gazde capabile sa dea informatii pertinente despre atractiile din zona.
Este in afara orasului Rasnov.
Recomand cu caldura.
- Oct.2013 Cadou aniversar de nota zece in familie — scris în 20.10.13 de cri_zina din BUCUREşTI - RECOMANDĂ
- May.2012 Imperial — scris în 14.06.12 de secanu din BUCURESTI - RECOMANDĂ