Destinație pentru familie
Am petrecut 6 zile minunate la aceasta locație. E un loc liniștit. Perfect pentru relaxare in familie.
Fetița mea a alergat după iepurași, a sărit în trambulina, și-a consumat energia făcând mișcare în aer liber, iar noi am savurat din plin liniștea locului, departe de aglomerația orașului.
Mâncarea excelenta, preparată cu produse locale, personalul foarte amabil, au preparat la cerere și mâncare special pe cea mica (ea fiind mai mofturoasa).
Camera un pic întunecată, dar nu ne-a deranjat, era perfecta la somnul de prânz. Este drept că locația este lângă calea ferată și trenul (cu pietris), tren de mica dimensiune, trece și noaptea, dar după prima noapte ne-am obișnuit și nu îl mai auzeam.
Per total am petrecut o vacanta reușită.
Trimis de Raluca87 in 21.07.17 01:02:08
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (Raluca87); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Coordonate GPS: 45.23067300 N, 25.42702000 E - CONFIRMATE
@Raluca87: bun-venit în comunitatea AmFostAcolo.ro.
Ne poţi spune dacă-i ok? (măreşte zoom-ul de pe hartă cât e necesar, până la afişarea poziţionării / încadrării la nivel de stradă etc)- Folosiți rubrica de mai jos (SCRIE ECOU) pentru a solicita informații suplimentare sau pentru a discuta cele postate de autorul review-ului de mai sus
- Dec.2019 Nu recomand — scris în 06.01.20 de GHIZDAVESCU din PLOIESTI - nu recomandă
- May.2018 Dezamăgire totală — scris în 21.05.18 de loryuid din BUCURESTI - nu recomandă
- Jun.2017 Dezamăgire. Mare. — scris în 03.06.17 de mmordean din BUCURESTI - nu recomandă
- Jan.2017 Pensiunea Raiul de pe Rau Moroieni de Revelion — scris în 31.01.17 de silvia tudoran din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Aug.2016 Am văzut Raiul de pe Râu! — scris în 25.09.16 de lady_anca81 din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- May.2015 Semi-pușcăria de pe râu — scris în 24.05.15 de khashmir114 din BUCUREşTI - nu recomandă