Dragi prieteni ai muntilor, suntem o companie multinationala din industria pharma care tocmai si-a petrecut a patra sarbatoare de Craciun/Team-building in pensiunea Raphael din apropierea Sibiului.
Optam iar si iar pentru aceasta locatie atat datorita conditiilor foarte bune de cazare cat si meniurilor neaos ardelenesti care-ti lasa gura apa servite de gazdele primitoare din aceasta pensiune (inainte de Craciun se taie-musai porcu', foc de tabara cu vin fiert si palinca de-aia ca lumea, meniuri la alegere etc.)
Pensiunea, construita dupa model austriac, se afla in imediata apropiere a Arenei Platos, unde veti gasi multiple posibilitati de sporturi atat de iarna cat si de vara (ski, snowboard, mountain bike, tenis de masa etc.)
Pentru cei care au chef de umblat cat incape, exista mai multe trasee deschise pe tot timpul anului, pe care va puteti plimba ore intregi, in functie de suflul fiecaruia dintre voi.
Noi oricum vom reveni si la anul.
Trimis de fiam in 20.12.16 18:50:45
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în PĂLTINIȘ [SB].
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (fiam); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
@fiam: Câteva fotografii realizate de voi acolo ar fi mai mult decât binevenite — atât ca ilustraţie a textului, cât şi ca informaţie utilă, ele fiind căutate, apreciate (şi solicitate) de cititorii interesaţi în această destinaţie... Poţi folosi linkul amfostacolo.ro/pic_addnew ... 92&ridAnt=75385
- Dec.2022 Cea mai execrabila pensiune din toate punctele de vedere!!! — scris în 01.02.23 de ux128348 din CLUJ-NAPOCA
- Jun.2022 O vacanta relaxanta — scris în 03.07.22 de myk007 din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- May.2022 Nu recomand nimanui — scris în 11.05.22 de ux124551 din TIMIșOARA
- May.2022 Vacanta de trei zile — scris în 10.05.22 de ux124523 din DROBETA-TURNU SEVERIN - nu recomandă
- Dec.2021 NU recomand — scris în 18.01.22 de GheorgheSTEFAN din BUCURESTI - nu recomandă
- Feb.2021 Dezamagitor!!! — scris în 15.02.21 de ux118700 din - nu recomandă
- Feb.2021 O vacanță frumoasă, mulțumim gazdelor — scris în 13.02.21 de ux118680 din BUCUREșTI - RECOMANDĂ