Anul acesta mi-am propus sa renunt la pregatirile domestice de Paste si am optat pentru Rafael, o pensiune montana care oferea un pachet complet de 3 zile. Ma bucur de alegerea facuta, pentru ca noi si copiii nostri, in total sase persoane adulte, ne-am simtit acolo excelent.
Amplasarea pensiunii e ideala:la cativa metri de strada principala, intr-o poienita amenajata corespunzator cu loc de joaca pentru copii, gratar, terasa si multi brazi in jur.
Gazdele:administratorul Mihai cu sotia Madalina si ospatarul Ovidiu, au fost foarte primitoare, la dispozitia noastra pentru orice solicitare legata de petrecerea timpului, masa, conditii de cazare. In pensiune mai era un grup numeros compus din familii cu copii mici care s-a simtit ca acasa.
Meniul a fost divers, imbelsugat, cu produse specifice de Paste:drob, oua rosii, friptura de miel, bors de miel, gratar de toate tipurile, cozonac. Invierea Domnului am retrait-o in tihna la schitul Paltinis, iar la intoarcere am fost asteptati cu o gustare pascala.
Cele trei zile petrecute la Rafael au insemnat odihna si relaxare. Le multumim celor care ne-au asigurat o atmosfera destinsa de sarbatoare.
Trimis de G. Diaconu in 04.05.16 08:01:15
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în PĂLTINIȘ [SB].
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (G. Diaconu); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
Câteva fotografii realizate de voi acolo ar fi mai mult decât binevenite — atât ca ilustraţie a textului, cât şi ca informaţie utilă, ele fiind căutate, apreciate (şi solicitate) de cititorii interesaţi în această destinaţie... Poţi folosi linkul amfostacolo.ro/pic_addnew ... 92&ridAnt=68359
- Dec.2022 Cea mai execrabila pensiune din toate punctele de vedere!!! — scris în 01.02.23 de ux128348 din CLUJ-NAPOCA
- Jun.2022 O vacanta relaxanta — scris în 03.07.22 de myk007 din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- May.2022 Nu recomand nimanui — scris în 11.05.22 de ux124551 din TIMIșOARA
- May.2022 Vacanta de trei zile — scris în 10.05.22 de ux124523 din DROBETA-TURNU SEVERIN - nu recomandă
- Dec.2021 NU recomand — scris în 18.01.22 de GheorgheSTEFAN din BUCURESTI - nu recomandă
- Feb.2021 Dezamagitor!!! — scris în 15.02.21 de ux118700 din - nu recomandă
- Feb.2021 O vacanță frumoasă, mulțumim gazdelor — scris în 13.02.21 de ux118680 din BUCUREșTI - RECOMANDĂ