Abia asteptam sa revenim la 'Rafael'
O mini-vacanta perfecta la mijloc de septembrie. "Rafael" a contribuit din plin la succesul sederii noastre in Paltinis :
- gazde foarte atente la cerintele noastre, pline de solicitudine si caldura, care ne-au dat sentimentul ca suntem "in familie"
- mancarea foarte gustoasa si portii pentru... flamanzi, mare disponibilitate si flexibilitate in oferta gastronomica, bucatareasa foarte priceputa.
- sala de mese placuta, oferind un cadru intim
- curatenie germana
- amplasarea pensiunii intr-un cadru natural mirific
Ce sa-ti mai doresti, decat sa revii cu drag la "Rafael"?!
Trimis de cecilia.sept in 21.09.15 11:17:26
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în PĂLTINIȘ [SB].
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (cecilia.sept); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
@cecilia.sept: bun-venit în comunitatea AmFostAcolo.ro.
===
Câteva fotografii realizate de voi acolo ar ilustra perfect textul, fiind mai mult decât binevenite. Sunt întotdeauna căutate şi apreciate de cititorii interesaţi în această destinaţie...
Poţi folosi linkul amfostacolo.ro/pic_addnew.php?id=11092
- Dec.2022 Cea mai execrabila pensiune din toate punctele de vedere!!! — scris în 01.02.23 de ux128348 din CLUJ-NAPOCA
- Jun.2022 O vacanta relaxanta — scris în 03.07.22 de myk007 din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- May.2022 Nu recomand nimanui — scris în 11.05.22 de ux124551 din TIMIșOARA
- May.2022 Vacanta de trei zile — scris în 10.05.22 de ux124523 din DROBETA-TURNU SEVERIN - nu recomandă
- Dec.2021 NU recomand — scris în 18.01.22 de GheorgheSTEFAN din BUCURESTI - nu recomandă
- Feb.2021 Dezamagitor!!! — scris în 15.02.21 de ux118700 din - nu recomandă
- Feb.2021 O vacanță frumoasă, mulțumim gazdelor — scris în 13.02.21 de ux118680 din BUCUREșTI - RECOMANDĂ