f pe scurt:
- personalul: depinde cum au dormit, uneori zambitori, alteori absenti, dar si iritati in caz de iti permiteai sa comanzi un vin fiert
- conditii cazare: scurgere la dus f proasta, saltele sub orice critica, lipsa salteluta protectie, cearceafuri de pat ffff mici (te trezeai pe salteaua plina de scame), praf peste tot. La prima vedere ai spune ca e ok dar o data ce am miscat noptiera... Si mai apoi m- am uitat sub pat unde imi lasasem papucii... Era jale
- masa: foarte saraca, meniu neispirat, produse din comert, nimic de casa!!! De Craciun nu e posibil asa ceva!!!
Sa servesti la cina festiva mamaliga cu branza si apo peste SAU friptura... Nu vreau sa mai comentez
- spatiu pt fumatori nu exista si totusi sa iesi afara la -7 grade pe ninsoare sau vant... nu e ok pt o locatie de 4 stele
- oferta mincinoasa - nu se respecta nimic din ceea ce ofera initial in oferta
... Si alte nereguli... dar nu vreau sa ma mai enervez acum
Trimis de AuraP in 12.01.15 16:38:10
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (AuraP); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
@AuraP: bun-venit în comunitatea AmFostAcolo.ro.
Stimata Doamna AuraP,
Va multumesc pentru faptul ca ne-ati transmis impresiile despre sejurul petrecut la Pensiunea Rafael si pentru timpul acordat pentru a ne trimite feedback-ul dumneavoastra.
Vreau sa va asigur ca tratam cu seriozitate feedback-urile primite. Parerile tuturor turistilor nostri sunt foarte importante pentru ca ne ajuta sa crestem in permanenta nivelul serviciilor oferite.
Sper sa ne acceptati scuzele pentru neplacerile avute pe timpul sederii si imi pare rau ca serviciile noastre nu au fost la nivelul asteptarilor. Va asigur ca am luat toate masurile necesare pentru a corecta problemele semnalate - imbunatatirea meniului, remedierea defectiunilor, noi proceduri pentru efectuarea curateniei, etc...
Tin sa mentionez ca din respect pentru oaspetii nostri care nu agreeaza mirosul de tutun, politica noastra este ca in spatiile comune sa nu fie permis fumatul.
Referitor la faptul ca dumneavoastra considerati oferta noastra ca fiind mincinoasa, va rog sa exemplificati deoarece cred cu adevarat ca acesta perceptie nu este conforma cu realitatea.
Apreciez interesul manifestat pentru locatia noastra si va asigur de intreaga noastra consideratie.
Cu stima,
Mircea Macarei
NB rafael este (sau a fost) reprezentant al unității
- Dec.2022 Cea mai execrabila pensiune din toate punctele de vedere!!! — scris în 01.02.23 de ux128348 din CLUJ-NAPOCA
- Jun.2022 O vacanta relaxanta — scris în 03.07.22 de myk007 din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- May.2022 Nu recomand nimanui — scris în 11.05.22 de ux124551 din TIMIșOARA
- May.2022 Vacanta de trei zile — scris în 10.05.22 de ux124523 din DROBETA-TURNU SEVERIN - nu recomandă
- Dec.2021 NU recomand — scris în 18.01.22 de GheorgheSTEFAN din BUCURESTI - nu recomandă
- Feb.2021 Dezamagitor!!! — scris în 15.02.21 de ux118700 din - nu recomandă
- Feb.2021 O vacanță frumoasă, mulțumim gazdelor — scris în 13.02.21 de ux118680 din BUCUREșTI - RECOMANDĂ