Am fost la Pensiunea Rafael in 3-7 septembrie 2014 cu o tabara pentru tineri si adulti.
Am rezervat din timp locurile si proprietarul a fost cooperant si amabil. Am negociat un pret convenabil pentru toti si conditiile cerute au fost respectate.
Nu mai fusesem acolo si descrierea de pe website a fost corespunzatoare cu realitatea.
Locul este retras si placut, este liniste, o curte mare si generoasa, iar pensiunea este construita cu gust.
Camerele sunt curate, baile functioneaza ok. Sala de mese este curata si potrivita.
Atuul pensiunii este sala de curs de la etajul 2 – lunga si incapatoare, curata, cu parchet pe jos, potrivita pentru orice tip de activitati.
Gazdele au fost cooperante cu toare cererile noastre, bucatarul foarte bun si saritor. Menul nostru era unul vegetarian cu excluderea unor ingrediente, si aici am obtinut ce am vrut, aproape toata mancarea a fost cumparata cum trebuie.
Imbunatatiri posibile: unele lucruri se pot repara in camera; personalul poate sa fie si mai amabil; as fii preferat sa nu se consume bauturi alcoolice.
O locatie potrivita pentru grupuri, activitati team building sau tabere care necesita liniste si pace.
Multumim
Ioana Goga
Trimis de ioanagoga in 09.09.14 18:54:19
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (ioanagoga); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
@ioanagoga: bun-venit în comunitatea AmFostAcolo.ro.
_ _ _
- Dec.2022 Cea mai execrabila pensiune din toate punctele de vedere!!! — scris în 01.02.23 de ux128348 din CLUJ-NAPOCA
- Jun.2022 O vacanta relaxanta — scris în 03.07.22 de myk007 din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- May.2022 Nu recomand nimanui — scris în 11.05.22 de ux124551 din TIMIșOARA
- May.2022 Vacanta de trei zile — scris în 10.05.22 de ux124523 din DROBETA-TURNU SEVERIN - nu recomandă
- Dec.2021 NU recomand — scris în 18.01.22 de GheorgheSTEFAN din BUCURESTI - nu recomandă
- Feb.2021 Dezamagitor!!! — scris în 15.02.21 de ux118700 din - nu recomandă
- Feb.2021 O vacanță frumoasă, mulțumim gazdelor — scris în 13.02.21 de ux118680 din BUCUREșTI - RECOMANDĂ