Imi pare rau sa va contrazic, pe cei care aveti obiectii despre Pensiunea Prodelta, dar noi am fost acolo, in mai 2010, si nu a fost deloc asa cum spuneti dvs.
Transportul a fost facut, din Murighiol, de catre o persoana de la pensiune, cu o salupa cu bancute, imitatie de piele crem, destul de cocheta.
In camera a fost foarte curat si ingrijit. Era suficient spatiu, foarte comod si nu era deloc inghesuiala. 2 persoane stateau lejer. Intr-adevar dulap mare nu exista, in camera, insa era unul cam la jumatate din dimensiunile unui dulap normal, cu 2 usi, unde puteai sa iti aranjezi hainele pentru 2 persoane. Asta in cazul in care nu vii de acasa cu 5 geamantane. Baia era normala, chiar nu vad de ce sa ai vreo obiectie, cu cabina de dus, gel de dus, sapun, 4 prosoape, 2 mari de dus si 2 de fata si uscator de par. Noi am fost 5 persoane si am stat in doua camere duble si 1 single, iar dupa cum ne-au prezetat gazdele vila am inteles ca toate camerele erau la fel, diferenta facea partea pe care era plasat geamul si pozitia camerei fata de restul curtii.
Noi am stat 4 zile (in primele 2 dimineti am mancat de la noi. Masa am luat-o in foisor), iar seara am mancat de la ei.
Micul dejun a fost 20 lei de persoana, dar a fost atat de indestulator, incat pana la ora 16 nu mai aveai nevoie de nimic. Am primit un platou rece cu salam, sunca, masine, branza, castraveti, ardei, icre, etc.
Apoi aveai de ales intre omleta si ochiuri de ou. Primeai cate oua voiai, si ti le ornau si foarte frumos. Apoi cafea sau ceai si suc de fructe. Daca puteai iti aduceau si cafea si ceai si suc.
Pentru seara, am stabilit de dimineata ce vrem sa mancam, impreuna cu bucatareasa, intrucat eram 5 persoane si sa fim toti multumiti. Am mancat ciorba de peste (ciorba separat si pestele scos pe platou separat) costa 12 lei de persoana, iar daca puteai manca mai mult de o farfurie, te puteai servi, din bol. In alta zi am mancat ciorba de persioare de peste, bors de peste, in orice caz in toate 4 zilele am comandat ciorbe de diferite tipuri pe baza de peste. La felul 2 am mancat o data zacusca de peste cu mamaliguta si mujdei de usturoi, cam 18-20 lei. Alta data scrumbie la gratar, pentru ca in mai era sezonul scrumbiei, tot cu usturoi si cartofi de data asta, peste prajit cu cartofi prajiti. iar felul 2 era cam 20 lei.
Noi am facut plimbari cu barca pe canale, in 2 zile, cu o persoana de la vila.
In prima zi am vizitat lacurile si canalele, din zona, aprox 4-5 ore, si ne-a costat 150 lei pentru toti 5. Am vazut multe pasari, pentru ca ei cam stiau pe unde se ascund.
Iar in alta zi am mers la Caraorman, la grind, si ne-am plimbat prin padure. Am stat 2-3 ore pe uscat, timp in care persoana de la pensiune care ne-a adus cu barca, ne-a asteptat, iar cand ne-am intors, am mers pe niste canale mai salbatice, cunoscute doar de localnici, pe unde nu puteai ajunge decat cu barca mica. Si am platit 200 lei.
Gazdele mi s-au parut foarte ospitaliere, stateau seara cu noi de povesti, ne-au servit chiar cu pizza facuta de ei, intr-o seara. Ne-au povestit foarte multe despre delta, despre oamenii de acolo.
A fost o vacanta superba. Ne-am simtit super si cei care vorbesc de rau pensiunea, ori sunt foarte pretentiosi si nu stiu sa savureze delta in adevaratul sens al cuvantului, ori...
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (stoto); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
Bun review-ul, ar iesi unul perfect daca ai incarca si niste poze.
ori...? cei ce administreaza site-ul n-ar trebui sa accepte aluziile repetate asupra altui review.
- Aug.2021 Super vacanta — scris în 08.08.21 de ux121722 din ARGES - RECOMANDĂ
- Aug.2017 Vacanta frumoasa — scris în 16.08.17 de Aalin din PIATRA NEAMT - RECOMANDĂ
- Jun.2017 Un sejur excelent la Prodelta-Uzlina — scris în 20.06.17 de petrica22 din BACăU - RECOMANDĂ
- Aug.2016 Un concediu placut la Prodelta — scris în 20.08.16 de iosvas din GIURGIU - RECOMANDĂ
- Apr.2016 Sejur excelent la Pro Delta — scris în 19.04.16 de gims din BUCUREşTI - RECOMANDĂ
- Sep.2015 Un weekend minunat la Pensiunea Prodelta din Uzlina — scris în 21.09.15 de amind2012 din BUCUREşTI - RECOMANDĂ
- Aug.2015 De 8 ani in același loc — scris în 08.08.15 de cristigulicska din SâNNICOLAU MARE [TM] - RECOMANDĂ