RĂU
Bună ziua. Am ales cazarea la această pensiune pentru că este în centru și pentru că se vroia a fi de 3 stele, dar nu i-aș da nici măcar un vârf de stea!
despre SERVICII
În primul rând, nu fac această evaluare la nervi sau supărare. Nu îmi stă în fire să fac asta, dar de această dată chiar îmi doresc și simt nevoia să povestesc și altora despre "ospitalitatea" gazdelor.
Am avut "impertinenta" să cerem gazdei urmatoarele 3 lucruri: 1. un uscator de păr (care apare ca făcând parte din dotarea camerei), 2. un uscator de rufe deoarece camera era la parter și ieșirea era direct într-o curticică (neavând balcon trebuia să ne uscăm undeva prosoapele și costumele de baie) și 3. un cearșaf dublu pentru pilotă în plus deoarece copilul nostru nu suportă să doarmă învelit, iar el, dormind între noi, clar mai aveam nevoie de un cearșaf sau o pilotă.
La ultima doleanță exprimată, "doamna", vizibil deranjată de atâtea pretenții, a făcut o grimasă dându-și ochii peste cap. Mi s-a spus că dacă vreau să îmi usuc prosoapele să mi le pun pe balansoar, costumele să mi le pun pe scaunele din curte, citez: "mai dosit ca să nu se vadă urât din stradă". Ce mai conta că la balcoane fluturau chiloți în vânt și se vedeau din stradă în toata splendoarea, iar curtea era împrejmuită cu un gard prin care nu vedeai nimic de afară?
În fine, am primit feonul și cearșaful și între timp apare și soțul doamnei care ne spune că am cerut lenjerie în plus și ne acuză indirect, că vrem să folosim canapeaua extensibilă care se afla în cameră. Menționez că dacă solicitai un pat extensibil în plus, se plătea cu 50 de lei în plus. Nu au contat explicațiile noaste ca, copilul e mic, că trebuie să doarmă între noi, că nu vrem să riscăm să cadă din pat, că nu am cerut lenjerie de pat în plus, ci doar un amărât de cearșaf... "Domnul" nu auzea; el "știa" exact ce urma noi să facem și cum am găsit soluția de a-l înșela cu 50 lei în minus pe noapte...
Am lăsat noaptea draperia trasă ca să vadă "domnul" că NU ne folosim de canapea (canapeaua era chiar în dreptul ușii de la intrare, ușa fiind din termopan cu geam transparent), că nu am venit să tragem pe nimeni în piept, ci că vrem doar să ne simțim bine și să întâlnim oameni frumoși, dar din păcate...
Nu mai spun ca pe perioada șederii noastre acolo (2 nopți de cazare) "domnul" nu ne-a mai salutat.
despre CAMERE & COND. CAZARE
Pensiunea se laudă că oferă multe facilități, dar nu este nici pe departe așa.
Camerele și baia nu au dotările cu care se laudă, totul este vechi: lenjerii, prosoape (deși spălate, nu aveau un miros plăcut și se vedeau pete pe ele), robineți, duș...
Miroase a mucegai și se și vedea mucegaiul pe pereții camerei în care am fost cazați (camera 8).
Trimis de SimonaD. in 26.08.21 00:58:47
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (SimonaD.); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
@ux122198: bun-venit pe AmFostAcolo.ro.
Te aşteptăm şi cu alte recomandări din vacanţele ori excursiile tale trecute sau viitoare.
Conform politicii site-ului, reviews-urile cu evaluari „zero peste tot” sunt publicate FARA NOTE, fiind considerate scrise (prea) la supărare, lipsite (probabil) de minima obiectivitate așteptată.
Dacă dorește, autorul poate reveni asupra evaluărilor, încercând să fie mai obiectiv — fie prin intermediul linkului EDIT IMPRESII, fie scriind un ecou (dacă timpul alocat editării a expirat)
Câteva fotografii realizate de voi acolo ar fi mai mult decât binevenite — atât ca ilustraţie a textului, cât şi ca informaţie utilă, ele fiind căutate, apreciate (şi solicitate) de cititorii interesaţi în această destinaţie... Poţi folosi linkul amfostacolo.ro/pic_add9.p ... 104995&hid=9114.
Sau... poate ceva video de pe acolo? Dacă ai filmat pe acolo, ar fi zuper-util — link încărcare video.
„Numele utilizator” alocat automat de către program (la primul review încărcat) - ux122198 - este, pare-se, confuzant, derutant pentru unii utilizatori. Când ai timp, îl poți schimba într-o formă mai „umană” (de ex „popescu2020”) - folosind butonul schimbă username de aici
Care a fost prețul total pentru cele 2 nopți de cazare?
Întreb pentru că valoarea completată în rubrica „preț sejur” (130 lei) nu e credibil...
@webmasterX: Scuze, da aveți dreptate. Am greșit prețul pe noapte a fost 200 de lei, deci total sejur 400 de lei. Am și corectat...
@ux122198: Da, urata experienta! Asa stiu unii sa isi atraga turistii!
- Aug.2022 Pensiunea President neprimitoare — scris în 24.08.22 de Mateisilvia din IASI - nu recomandă
- Oct.2020 Dezamăgitor — scris în 06.10.20 de ux117771 din BUCUREșTI - nu recomandă
- Aug.2020 NU recomand Pension President Herculane 3* — scris în 01.09.20 de AlinaZ din TIMIşOARA - nu recomandă
- Jul.2017 Cum sa te simti intrus la 3 stele pe banii tai — scris în 28.07.17 de Tia Modiga din CHIAJNA [IF] - nu recomandă
- Jun.2017 Groaznic — scris în 13.07.18 de r p din BUCUREşTI - nu recomandă
- Nov.2014 Drept la replică — scris în 09.11.14 de U16876 din BV
- Aug.2014 Conditii jalnice — scris în 11.08.14 de eugen77mer din IASI - nu recomandă