BUN
Recomand cazarea la pensiune President, Deva
Aflat cu treaba in proximitatea Devei, am ales o cazare de 4 stele pe care o recomand celor care cauta un loc curat, putin putin mai scump decat media zonei.
Este vorba de Pensiunea President, aflata aici: google.com/maps/place/Pen ... 36!4d22.9153892
Pagina web presupun ca nu am voie sa o afisez.
Pe scurt: camere mari, curate, pentru cine se plicti sunt multe posturi TV pe satelit, unde aveti ocazia sa constatati sa nu prea exista reclame preponderent la medicamente, banci, imprumuturi.
Mic dejun la pensiune, insa nu pranz sau cina. Avand in vedere amplasamentul, sunt locuri apropiate in care se poate manca, poate mai apropiate decat Orastie, unde am ajuns in plimbare.
M-a surprins placut verdeata, curatenia, grija pentru detalii, respectul fata de client (mai putin la final), parcarea in curtea interioara, plata "pe camera" a tot ce consumi, astfel incat sa nu fie nevoie sa umbli mereu cu plastice sau bani la tine.
M-a surpins neplacut atitudinea receptionerei in ziua plecarii (usor la limita politetii si de vreo doua ori peste limita), chiar nu stiu ce cauta intr-o pensiune buna: desi am lasat datele de facturare de cand am ajuns, la plecare au fost probleme, unele usor penibile. Probabil ca nu o vom ma gasi acolo data viitoare, asa ca trecem peste subiect.
Un detaliu pentru mine important: camere video peste tot, telecomanda pentru poarta de intrare / parcare.
In afara recenziei facute strict pe cazare: zona e superba, oamenii frumosi.
In afara recenziei facute strict pe cazare — Dupa ce am terminat treaba, m-am plimbat de placere prin... zona, astfel incat am ajuns la Costesti HD, ceva festival de muzica medievala. De acolo am condus vreo 1 ora pe niste serpetine cu cel putin 10% inclinatie, printr-un peisaj superb. Recomand sa opriti oriunde doar ca sa intrebati oamenii ceva, orice - inventati o intrebare. Veti fi surprinsi.
Drumuri bune tuturor, vacante si iesiri frumoase!
despre SERVICII
Recomand!
LOCAȚIE și ÎMPREJURIMI
Superba zona, de vizitat orice, oriunde. Oameni frumosi, frumosi.
Trimis de cazimirt in 29.05.22 13:45:43
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (cazimirt); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Coordonate GPS: 45.86978220 N, 22.91550670 E - neconfirmate încă
Mutat, la reorganizare, în rubrica "Pensiunea President, DEVA" (deja existentă pe sait)
Te-am ruga să (re)verifici coordonatele GPS ale acestei destinaţii pe harta interactivă AFA. Ne poți spune dacă-i ok? (mărește zoom-ul cât e necesar, până la afișarea la nivel de stradă - dacă-i posibil)
Sincer, pretul nu mi se pare asa mare pentru o pensiune de 4* cu mic dejun inclus. L-am pus in lista mea deoarece peste cateva saptamani am o treaba prin Deva si am nevoi de 2 nopti de cazare.
Intrebarea pe care mi-a pun este daca intradevar pensiunea este de 4* sau sunt 4* ca la noi, la romani. Sa nu uitam ca pe saitul oficial al pensiunii apar 5*
@resita2009: Cred ca e designul logo-ului de vina pentru cele 5 stelute.
Eu zic ca e de 4 fara dubii. Astept confirmarea sau infirmarea ta cand te intorci.
Edit: vad ca isi si atribuie 5* in text. Nu e de 5, acolo e alta poveste, alte cerinte.
- May.2021 Pensiunea President, o locație perfectă ca punct de plecare pentru a descoperi un oraș frumos, dar și pentru odihnă! — scris în 07.06.21 de maryka din GHIMBAV [BV] - RECOMANDĂ
- Nov.2014 Un loc potrivit — scris în 29.11.14 de peterneras din TISMANA [GJ] - RECOMANDĂ
- Aug.2014 Frumos!!! — scris în 01.09.14 de marie* din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Oct.2013 Afara-i vopsit gardul... — scris în 27.10.13 de ileana bucur din BUCUREșTI - nu recomandă
- Sep.2013 O pensiune de peste cinci stele — scris în 19.09.13 de Flo10 din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- May.2013 FOARTE bine!!! — scris în 11.05.13 de mirmicu din PLOIEşTI - RECOMANDĂ