Pensiunea in sine este foarte frumoasa, iar amplasarea idilica. Peisajul de pe balconul unei camere de "4 stele" este superb.
Camera spatioasa, decorata cu gust, foarte bine incalzita, patul foarte comfortabil.
Restaurantul ofera mancare foarte gustoasa, in special preparatele din peste.
Insa serviciile fac aceasta pensiune, de altfel superba, DE EVITAT!!!
1. Cand am ajuns, camera si baia miroseau puternic, insuportabil a odorizant. Peste cateva ore am aflat si motivul: canalizarea mirosea ingrozitor si facea baia de neutilizat.
2. Probabil constienta de aceasta problema, receptionera ne-a cerut sa achitam cazarea imediat ce am ajuns. Am achitat 2 zile din care am stat numai una.
3. Serviciile la restaurant lasa de dorit, de la pahare ciobite, pana la 30 de minute de asteptare pentru un fel, in timp ce chelneritele stateau dupa bar cu mobilul in mana.
4. Chelneritele sunt niste sclifosite, lenese si fara nici un interes sa te faca sa te simti bine, chiar si dupa ce le lasi un bacsis generos.
5. Piscina nu poate fi numita "incalzita". Apa are 18-20 de grade, iar sauna e deschisa abia dupa 5:30 PM.
6. Accesul la piscina se face, fie prin restaurant, fie pe afara. De mentionat, aceasta "pensiune de 4 stele" nu ofera halat sau papuci de casa. Ca sa nu mai mentionez feon. Deci in cazul in care doriti sa inotati in apa rece, trebuie sa mergeti imbracat pana la piscina, sa va schimbati intr-un vestiar, in care nu exista un loc unde sa va lasati lucrurile personale, si sa repetari calatoria inapoi in camera, prin restaurant, cu parul ud, si prosoape ude dupa dumneavoastra.
Daca pesonalul si-ar da cat de putin silinta, aceasta pensiune ar fi un loc superb de relaxare. Insa, in conditiile actuale, nu vom reveni si nu recomandam nimanui acest loc.
Trimis de IsabelaOana in 03.12.12 09:34:21
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (IsabelaOana); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
@IsabelaOana: bun-venit pe sait şi în comunitatea AmFostAcolo.ro.
Se pare ca nu toata lumea citeste inainte de a pleca in concediu celelalte reviewuri despre locatie. Am fost facut mincinos si tendentios in acest review: vezi impresii
Din pacate constat ca in ultimii doi ani, aceasta pensiune in loc sa isi repare problemele, s-a depravat. Mai constat ca personalul s-a schimbat mult, in rau. Eu am prins o mancare excelenta, si personal amabil, dar mi-a venit acru pana mi-au adus mancarea. Acum vad ca toate calitatile pozitive le-au pierdut.
D-na Administrator succes. Se pare ca sunteti si patronul pensiunii, ca altfel nu ati fi rezistat atat pe functie. Pacat de oamenii care isi iau tzaca.
Cum zicea si Badea, "traim in Romania... "
- Aug.2018 Teapa!!! — scris în 13.08.18 de mihai.adrian din BUZAU - nu recomandă
- Apr.2018 Pensiunea Poiana Izvoarelor — scris în 03.06.18 de Edua din MAREA NEAGRă
- Aug.2017 Mare dezamagire — scris în 05.08.17 de Andradarox din PITEşTI - nu recomandă
- Feb.2017 Evitati Pensiunea Poiana Izvoarelor — scris în 05.02.17 de annemanoli din IAşI - nu recomandă
- Aug.2016 Dezgustător — scris în 03.09.16 de aaryan22 din BOTOşANI - nu recomandă
- Aug.2016 Mizerabil — scris în 03.08.16 de Maky din SUCEAVA - nu recomandă
- Feb.2016 Dezamăgire totala — scris în 19.02.16 de Ana-mari din SUCEAVA - nu recomandă