Poate ca ati auzit, dar nu multi ati vizitat Valea Draganului…insa daca va place sa va regasiti in natura…o puteti face cu bucurie aici.
Iar daca veti dori sa va pierdeti in tot si toate…privind berzele sau vulturii in zbor, privind caii liberi pascand pe podis…admirand culmile verzi… atunci Pens. Poezii Alese este locul pe care il veti indragi.
Daca simtiti dor de copilaria la bunici… la tara… departe de modernul oraselor… atunci aici veti revedea ceva din viata de atunci. E alta viata, dar mai aproape de existenta… asadar o viata mai vie.
Nu este deschisa de mult timp, va face curand abia un an… dar nici nu conteaza caci daca ati venit sa nu mai fiti atunci… ati nimerit atat de bine. O plimbare pe podis, un urcus pana pe Vf. Ticlu, o coborare pana la Cris sau doar o plimbare spre valtoarea satului… e tot ce va poate aminti cine sunteti. Sau mai bine spus, ce nu sunteti…
Intre sute de albine ce viziteaza florile aveti libertatea sa uitati de toate si de voi…muzica poate sa va tina sau nu companie, vacile ce merg la pascut la fel (o veti intalni si pe Bobita), poate ca pe Tigru – puiul de caine ciobanesc – il veti mai gasi inca mic sa va jucati cu el…dar daca cateva zile macar veti ramane… si cand veti pleca nu o veti face decat in parte… voi insiva nu veti mai pleca niciodata.
Camerele sunt faine, cateva au si o panorama mai aparte, puteti servi masa in regimul ales, sugestia mea este sa va bucurati de mancarurile “interzise”… gazdele va stau la dispozitie cu amabilitate, aveti si biciclete pentru o plimbare sau chiar si o minge pentru a alerga dupa un obiect la o adica. Daca nu va puteti desparti de volanul masinii, desi noi am facut-o pt 4 zile, atunci urcati pana la Barajul Draganu si imediat mai sus, la Remeti… natura este acolo si doar voi lipsiti.
Cine doreste conditiile de distractie exterioare... nu va gasi aici ceea ce cauta.
Insa cine doreste sa sa gaseasca pe sine... cu greu va gasi motiv sa mai plece.
Nu e nicaieri un loc de poveste… si stiti de ce? Pentru ca povestea sunteti chiar voi. Bucurati-va de ea!
Trimis de SKC in 22.07.14 13:19:20
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (SKC); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Coordonate GPS: 46.91969280 N, 22.84616870 E - CONFIRMATE
- Dec.2014 Un loc fain, si linistit — scris în 14.08.17 de dacicul din BRASOV - RECOMANDĂ