Dezamagire profunda - japca
Hotel, pensiune, nu stiu daca i se poate spune asa, conditiile au fost groaznice.
Nici nu stiu cu ce sa incep: in 5 zile a fost facuta curatenie o singura data, cearceafuri nici vorba sa fie schimbate, usile nu se inchid cum trebuie, zgomotul de pe culoar se aude ca si cum ar fi in camera cu tine, usile sunt foarte subtiri din brad, perdeaua de la cadita de dus rupta, mobilierul vechi si foarte urat mirositor, camera zugravita acum 10 ani in doua culori, dusumeaua scartaie ingrozitor.
Serviciile: Am platit sejur allinclusive (4000 lei de revelion, 28.12 - 02.02.2013) si ce am primit: 5 zile acelasi mic dejun, nu s-a schimbat nimic, masa execrabila aceleasi produse zi de zi, daca nu alegeai de la mic dejun ce vrei sa mananci din lista cu 2-3 produse, ti se spunea ca nu mai au, deoarece nu ai completat si nu a fost facuta aprovizionarea. Bauturile: in prima zi au fost la 0.25 l, din a doua zi s-au transformat la phar din sticle de 2.5 l.
Descrierea mea este urmatoarea: Tipic romanesc, doar pe japca, servicii f proaste, doar sa i-ti ia banii, in rest jalnic.
Cea mai urata experienta traiata, raportata la banii dati.
Trimis de M.lucian in 04.01.13 11:21:58
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (M.lucian); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Coordonate GPS: 45.48726180 N, 25.32320210 E - CONFIRMATE
@M.lucian: bun-venit pe sait şi în comunitatea AmFostAcolo.ro.
Fara a se considera un repros adresat cuiva anume, imi pun totusi intrebarea, de ce se intra pe acest site doar cand suntem profund afectati, nemultumiti...
Atunci cand aloci un buget mare, zic eu, 4000 ron pt 5 nopti undeva... chiar nu conteaza unde, ma informez la modul cat de serios posibil. Este o suma mare pt marea majoritate, sunt bani munciti, nedorind decat un sejur reusit. Pacat... pacat... atat timp cat AFA exista, este un ajutor fantastic in a alege o locatie. Nu intodeauna, review-ul scris de cineva reflecta 100% purul adevar, insa extragi esenta si poti sa-ti formezi o parere proprie, asumata, iar ulterior nu poti reprosa nimic nimanui. Regret faptul ca sejurul a fost un esec, vorba autorului, raportat la banii dati!
@maria55, daca cobori mai jos pe aceasta pagina vezii ca "punctajul de satisfactie" e foarte bun.
Si mie mi-a fost recomadata cu caldura, de un membru AFA aceasta pensiune in vara, si acuma ma bucur ca am ales alta in zona asta.
- Aug.2018 Foarte placut — scris în 11.08.18 de SylviuSilvyu* din GALATI - RECOMANDĂ
- Jul.2015 Furt — scris în 09.09.15 de Natttasha din BUCURESTI
- May.2013 Paste perfect — scris în 09.05.13 de alinarizea77 din PITESTI - RECOMANDĂ
- Dec.2012 Nu merita de sarbatori, poate nici in general — scris în 26.01.13 de Loritzu din BUCURESTI - nu recomandă
- Aug.2011 Merita incercat — scris în 02.05.12 de sdaniel din ORADEA - RECOMANDĂ
- Jul.2011 Super O.K! — scris în 31.07.11 de boabausa din CONSTANTA - RECOMANDĂ
- Feb.2011 O minivacanta reusita — scris în 07.02.11 de crissydana din POIANA CAMPINA - RECOMANDĂ