Am fost impreuna cu inca o familie pentru 2 zile in aceasta zona deosebit de frumoasa. desi am ajuns foarte tarziu la pensiune am fost primiti foarte bine de catre gazde.
Foarte discreti, propietarii ne-au pus la dispozitie tot ceea ce am avut nevoie (lemne de foc, gratar, aragaz), ba chiar propietarul locului ne-a facut focul la gratar. am avut caldura in camere desi afara a fost foarte frig si ne gandeam ca noaptea o sa fie frig in camera.
Deasemenea apa calda foarte repede si tot timpul tinand cont ca incalzirea se face cu lemne.
Desi locuiesc intr-o statiune am fost surprins de corectitudinea si de incercarea gazdelor de a ne simti ,,ca acasa. Am avut toata pensiunea la dispozitie si nici un fel de restrictie in folosirea oricarui bun din incinta pensiunii de aceea pot spune ca, unele comentarii, de fapt cele rautacioase mi se par nefondate si doar atat, ca eu am fost multumit si ca recomand cu incredere sa mergeti sa va convingeti daca este asa sau nu.
Trimis de dorint77 in 02.12.14 23:30:02
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în TRANSALPINA.
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (dorint77); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Coordonate GPS: 45.82630200 N, 23.60677400 E - neconfirmate încă
@dorint77: bun-venit pe sait şi în comunitatea AmFostAcolo.
Mulţumim pentru impresii, te aşteptăm şi cu alte recomandări din vacanţele ori excursiile tale trecute sau viitoare - sperăm mai generoase în ce priveşte nivelul de detaliere oferit, pe viitor.
Pentru eventuale completări, adăugiri, corecturi poţi folosi linkul EDIT IMPRESII, afişat cu roşu sub textul trimis - permanent până la publicarea articolului. După publicare, completările se pot aduce prin rubrica ECOURI (cea de faţă); eventualele erori se pot corecta prin folosirea funcţiei "Sesizează...", afişată (cu roşu) dedesubtul textelor sau fotografiilor încărcate.
@dorint77: Te-am ruga să (re)verifici coordonatele GPS, mai precis localizarea acestei unități pe harta interactivă AFA. Ne poți spune dacă-i ok? (mărește zoom-ul cât e necesar, până la afișarea la nivel de stradă - dacă-i posibil)
Mulțumesc.
- Sep.2014 Excelent — scris în 17.09.14 de caterina p din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Aug.2014 O minivacanta reusita, o pensiune minunata — scris în 18.08.14 de fely67 din CLUJ NAPOCA - RECOMANDĂ
- Aug.2014 Pacat de pensiune — scris în 06.08.14 de marisalarisa* din CLUJ - RECOMANDĂ
- Sep.2013 O alegere perfecta — scris în 16.11.13 de alex_baiasu10 din BUCUREşTI - RECOMANDĂ
- Aug.2013 Excelent. Va recomand. — scris în 18.11.13 de Cristiii68* din RAMNICU VALCEA - RECOMANDĂ
- Aug.2013 Pensiunea Podul Cetatii - o mare bataie de joc — scris în 17.08.13 de Xla din BUCURESTI - nu recomandă
- Sep.2012 Dezamagire — scris în 13.09.12 de cameliaelisei din BACAU - nu recomandă