Excelent. Va recomand.
Pot sa spun ca cele 4 zile care le-am petrecut la aceasta pensiune au fost minunate.
Totul, incepand de la pret, personal, amplasare, servicii si dotari sunt de nota zece. Avand in vedere ca era vara, piscina a fost mana cereasca.
Faptul ca e amplasata in vecinatatea Transalpinei este excelent. Personalul este prietenos, atuu pe care rar il intalnesti la multe dintre pensiunile din Romania.
Va recomand aceasta pensiune, deoarece va ofera maximul de servicii. Felicitari administratorului si multe multumiri.
Trimis de Cristiii68* in 18.11.13 20:40:44
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în TRANSALPINA.
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (Cristiii68*); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Coordonate GPS: 45.82630200 N, 23.60677400 E - neconfirmate încă
@Cristiii68: bun-venit în comunitatea AmFostAcolo.ro.
@Cristiii68: Citind toate impresiile este, in opinia mea, f. greu sa te decizi daca sa vizitezi pensiunea, sau nu. Este o neconcordanta totala intre aceste impresii, astfel incat este f. greu sa apreciezi la justa valoare.
- Oct.2014 Oameni primitori — scris în 02.12.14 de dorint77 din SINAIA - RECOMANDĂ
- Sep.2014 Excelent — scris în 17.09.14 de caterina p din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Aug.2014 O minivacanta reusita, o pensiune minunata — scris în 18.08.14 de fely67 din CLUJ NAPOCA - RECOMANDĂ
- Aug.2014 Pacat de pensiune — scris în 06.08.14 de marisalarisa* din CLUJ - RECOMANDĂ
- Sep.2013 O alegere perfecta — scris în 16.11.13 de alex_baiasu10 din BUCUREşTI - RECOMANDĂ
- Aug.2013 Pensiunea Podul Cetatii - o mare bataie de joc — scris în 17.08.13 de Xla din BUCURESTI - nu recomandă
- Sep.2012 Dezamagire — scris în 13.09.12 de cameliaelisei din BACAU - nu recomandă