Pensiune frumoasă, dar unele lucruri au început să lase de dorit
Aceasta este o impresie pur personala in urma sederii mele la Pluto.
Am fost cateva veri la rand la Pluto, mi-a placut foarte mult, de aceea am recomandat-o si altora si am revenit.
Anul acesta nu am mai fost asa de placut impresionati.
Camera a fost frumoasa si curata, ca de obicei. Curatenie ni s-a facut insa o singura data intr-o saptamana, in conditiile in care de la plaja vii cu mult nisip zilnic.
Cel mai mare disconfort, dupa parerea mea, a fost insa legat de atmosfera.
Noi mergem la Sulina pentru liniste si salbaticie. In vara aceasta, aproape seara de seara, s-a pus muzica la boxa in curte.
Cuplul de proprietari este mult prea prezent, ceea ce creeaza intr-adevar senzatia de disconfort. Intr-o dimineata cineva (dintre proprietari) s-a asezat in fata mea la masa si a stat acolo fara sa zica nimic cat timp am mancat.
Seara curtea era extrem de aglomerata, iar in vreo doua seri gazdele au avut si un grup de prieteni, asa ca era foarte multa galagie (pe langa muzica) si nu aveai unde sta sa bei ceva in liniste.
Probabil la modul obiectiv nu este nicio problema, insa efectiv am simtit nevoia de mai multa discretie din partea gazdelor si probabil tine de varsta, fiindca despre domnul tanar care ne-a facut rezervarea avem o impresie excelenta.
De asemenea, se pare ca bucataria nu poate fi folosita pentru a gati ceva, ci doar pentru lucruri foarte usoare, ceea ce a fost ceva nou.
Toate acestea, coroborate cu niste comentarii neplacute din partea cuplului de gazde, ne vor face ca, din pacate, sa cautam altceva data viitoare.
Este cu adevarat o pensiune care a fost si ar putea fi in continuare foarte placuta, dar anul acesta am simtit o scadere mare a calitatii. Nu cred ca este vorba, de cele mai multe ori, de rea vointa, insa o gazda trebuie sa stie care este echilibrul potrivit dintre prezenta si absenta care il face pe oaspete sa se simta bine.
Trimis de Bomarzo in 02.09.17 08:29:33
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în SULINA. A mai fost în/la: Prea multe locuri, in general pensiuni
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (Bomarzo); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Coordonate GPS: 45.15605310 N, 29.65567780 E - neconfirmate încă
@Bomarzo: bun-venit în comunitatea AmFostAcolo.ro.
===
Ne poţi spune dacă-i ok? (măreşte zoom-ul de pe hartă cât e necesar, până la afişarea poziţionării / încadrării la nivel de stradă etc)===
Câteva fotografii realizate de voi acolo ar fi mai mult decât binevenite — atât ca ilustraţie a textului, cât şi ca informaţie utilă, ele fiind căutate, apreciate (şi solicitate) de cititorii interesaţi în această destinaţie... Poţi folosi linkul amfostacolo.ro/pic_addnew ... 60&ridAnt=81566
Articol selectat ca fiind „de interes editorial crescut” (interes crescut din pdv al politicii saitului!)
— e fie (1) dintr-o destinaţie apreciată ca „inedită”, fie (2) despre un obiectiv/destinație la care, la momentul publicării, nu existau impresii recente.
- Aug.2018 O pensiune moderna — scris în 02.09.18 de mardanelo din ROMAN [NT] - RECOMANDĂ
- Jul.2016 Somn foarte neliniștit — scris în 26.04.19 de Mariaioana98 din BUCURESTI
- Jul.2013 Cazare buna, servicii deficitare — scris în 03.08.13 de puisorul din CLUJ - RECOMANDĂ