Anul acesta am fost pt a doua oara la Sulina si dupa multe cautari pe internet ne-am oprit la pensiunea Pluto. Se incadra la bugetul stabilit, din poze parea ok, asa ca dupa cateva schimburi de mail cu proprietarul am rezervat camera si am platit avansul de 200 de lei cerut.
Ajunsi acolo ne-am luat in primire camera care era foarte frumoasa, aer conditionat, televizor lcd, minifrigider, dulap, cuier. Patul mare, lenjerie impecabila, la baie prosoape, sapun lichid, totul in regula. Am avut acces deplin la bucatarie unde putea fi un pic mai multa curatenie dar asta e. Masa se putea servi in curte unde la fel lipsea un dat cu matura si sters mesele dar am rezolvat noi problema cu servetele umede. Din bucatarie am simtit lipsa unui filtru de cafea si a linguritelor. Poze nu am facut la pensiune dar cele de pe site-ul oficial sunt conforme cu realitatea. Curtea ma asteptam sa fie mai mare dar a fost ok.
Ce nu ne-a placut a fost ca nu se lua gunoiul din camera asa ca am facut noi de serviciu. Fiind doi adulti si un copil, se umplea zilnic un cos cu sticle de apa, servetele, resturi de fructe, etc. Curatenie in camere se face o data la 3 zile cand se schimba si lenjeria de pat si prosoapele. Curatenie ar trebui sa se faca zilnic tinand cont ca esti la mare, aduci zilnci nisip de la plaja in camera, in baie la fel se face mizerie pe dusumea, etc. Hartie igienica trebuie sa ceri cand se termina, nu se inlocuieste altfel.
La capitolul amabilitate fata de clienti ar mai trebui lucrat un pic. Ne-am simtit cumva ca i-am deranja, ca nu suntem prea bine veniti.
Una peste alta si pentru standardele din Sulina, cazarea a fost in regula. Dar pacat ca serviciile lasa de dorit si altereaza farmecul unei vacante.
Trimis de puisorul in 03.08.13 20:22:52
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (puisorul); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Coordonate GPS: 45.15605310 N, 29.65567780 E - neconfirmate încă
Notele pentru "CADRUL NATURAL" și "DISTACȚIE și RELAXARE"?
- Aug.2018 O pensiune moderna — scris în 02.09.18 de mardanelo din ROMAN [NT] - RECOMANDĂ
- Aug.2017 Pensiune frumoasă, dar unele lucruri au început să lase de dorit — scris în 02.09.17 de Bomarzo din BUCURESTI - nu recomandă
- Jul.2016 Somn foarte neliniștit — scris în 26.04.19 de Mariaioana98 din BUCURESTI