O priveliste de vis, un sejur de neuitat
am petrecut aici un weekend, am inchiriat toata pensiunea impreuna cu inca 5 familii cu copii de varste apropiate.
gazda primitoare, loc de joaca pentru copii, priveliste minunata
accesul nu este asa greoi cum au spus altii. am urcat cu dacia logan in viteza I pana sus la pensiune (ce-i drept era drumul uscat).
Ca mese am servit micul dejun care mi s-a parut f. bun si suficient. In ultima zi am servit si masa de pranz (ciorba + bulz + placinta cu mere).
orice am avut nevoie ni s-a pus la dispozitie de gazda (d-na Dana) care a fost f. amabila pe toata durata sejurului.
recomand pensiunea pt familille cu copii
Trimis de MITICA74 in 09.09.13 15:51:57
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (MITICA74); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
@MITICA74: Te-am ruga să (re)verifici coordonatele GPS, mai precis localizarea acestei unități pe harta interactivă AFA. Ne poți spune dacă-i ok? (mărește zoom-ul cât e necesar, până la afișarea la nivel de stradă - dacă-i posibil)
Mulțumesc.
- May.2015 Omul sfinteste locul — scris în 25.05.15 de mihaele* din ONEşTI [BC] - RECOMANDĂ
- Jan.2015 Locuri frumoase, oameni frumosi — scris în 04.02.15 de 31ctm din CONSTANTA - RECOMANDĂ
- Dec.2014 Frumos. Locuri foarte frumoase. — scris în 19.09.21 de ux122576 din BUCUREșTI - RECOMANDĂ
- Sep.2014 Relaxare totala — scris în 01.10.14 de contava din GALATI - RECOMANDĂ
- Oct.2013 Foarte placut - cu promisiunea de a reveni — scris în 07.11.13 de Roxanina din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Aug.2012 O pensiune corecta intr-o zona superba — scris în 22.03.13 de IoanaV din BUCURESTI S4 - RECOMANDĂ
- Dec.2011 Frumos si liniste — scris în 28.12.11 de Maqulyn din BUCUREşTI - RECOMANDĂ