Pensiunea Pietrele lui Solomon de Paste
Vroiam ca de Pastele 2017 sa mergem la Brasov si am citit mai multe review-uri la hoteluri si pensiuni de 3-4 stele iar din fotografii si comentarii, impreuna cu sotia am ales aceasta locatie intr-un timp foarte scurt, circa 1-2 ore.
Alegerea rapida a fost facuta pentru ca nu am gasit nimic "de rău" totul parea bine si frumos si s-a dovedit a fi adevarat.
Venind dinspre Bucuresti pe Valea Prahovei am ajuns usor la Brasov in mai putin de 3 ore folosind Waze, insa, in Brasov, mi s-a parut ca am ajuns greoi la locatie, dupa urcusuri si coborasuri de pante; ulterior cand am invatat zona si mi s-a parut o locatie excelenta fiind atat aproape de centru cat si de munte si zone cu peisaje frumoase.
Deci locatia este excelenta, locuri de parcare sunt suficiente si inscriptionate cu numele pensiunii.
Recomand ca daca nu ajungeti in luna august, ar fi intelept sa veniti cu masina echipata cu cauciucuri de iarna pentru ca noi am avut cauciucurile de vara si am avut ceva emotii, practic in ziua cand am plecat incepuse sa ninga.
Cand am ajuns la pensiune am sunat la poarta si am fost intampinati prieteneste cu zambete largi, amabilitatea gazdelor a tinut tot sejurul nostru si ne-am simtit bine veniti.
Camera arata exact ca in poze, curatenie peste tot si unul din cele mai placute lucruri pentru noi care calatoream cu un bebe-» incalzire in pardoseala.
Lumina suficienta in camera, becuri cu tehnologie LED, TV LCD cu multe programe- abonament DIGI.
Acum as aminti si un lucru, poate singurul, ce nu mi-a placut, cabina de dus cu "design minimalist" adica fara usa astfel incat cand faceam dus imprastiam apa prin toata baia, apa care reusea sa se scurga relativ repede, insa mi-ar fi placut alt design la cabina de dus si dus efectiv.
Curatenie se facea in fiecare zi, ori dimineata ori la pranz, prosoape schimbate, sapun, sampon, papuci, totul ok.
Micul dejun fiind Paste a fost foarte bogat apoi in celelalte zile a fost suficient si cu produse de buna calitate.
Am servit si pranzul si cina la pensiune si mancarea a fost gustoasa, bine facuta, totul era proaspat, nu ne-a dat pe spate insa era ok, iar pretul a fost decent, bauturile mi s-au parut chiar ieftine inclusiv cele de la minibar-ul din camera.
Ne-am putut conecta la WiFi cam de pe oriunde in Pensiune, bine, pensiunea este destul de micuta insa nu am simtit nevoia de mai mult.
Per ansamblu ne-am simtit foarte bine si noi si bebelusul, gazda fiind foarte atenta cu doleantele noastre, foarte comunicativa si serviabila, pretul platit consider ca este unul corect.
Ne-ar placea sa mai revenim, ne-ar fi placut sa fie mai ieftin insa nu prea avem ce sa reprosam, am dat nota peste 9 pe un alt site locatiei.
Trimis de marcval in 26.04.17 16:48:43
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în BRAȘOV. A mai fost în/la: mare, munte, etc
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (marcval); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
Câteva fotografii realizate de voi acolo ar fi mai mult decât binevenite — atât ca ilustraţie a textului, cât şi ca informaţie utilă, ele fiind căutate, apreciate (şi solicitate) de cititorii interesaţi în această destinaţie... Poţi folosi linkul amfostacolo.ro/pic_addnew ... 35&ridAnt=77269
Te-am ruga să (re)verifici coordonatele GPS ale acestei destinaţii pe harta interactivă AFA. Ne poți spune dacă-i ok? (mărește zoom-ul cât e necesar, până la afișarea la nivel de stradă - dacă-i posibil)
@webmasterX: Da pozitionarea este corecta, de fapt se poate si vedea pensiunea daca faci click pe "omuletz".
@marcval: Mulțumiri pentru amabilitatea cu care ai dat curs solicitării de a încărca fotografii.
- Aug.2018 Ne-am simtit perfect — scris în 08.09.18 de gratziela din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Aug.2016 Extraordinar — scris în 04.09.16 de oanavacaru din RăDăUţI [SV] - RECOMANDĂ