După căutări de cazare în Giurgiu, am găsit pensiunea Perla Dunării.
Pagina de internet proprie este foarte bine pusă la punct, MAI PUŢIN faptul ca: NU este specificat că camerele NU AU BĂI prorii, dimpotrivă este la fiecare etaj câte 1 baie comună (toaletă + duş) pt. 4 (PATRU) camere!!! Deci mai stai la coadă...
Pentru 100 gr de grătar porc şi 10 buc. cartofi pai şi 2 linguri de salată de varză am plătit 23 RON... Cam atât despre renumita pensiune... cu baie comună!!!
Pare-se că conceptul de pensiune la Giurgiu = condiţii de cămine studenţeşti.
Cel mai deranjant însă rămâne faptul că nu am fost informaţi de condiţiile reale.
Trimis de Ukika* in 17.08.11 16:01:25
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în GIURGIU.
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (Ukika*); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Coordonate GPS: 43.90319490 N, 25.97861160 E - neconfirmate încă
Nu inteleg dece nu esti multumit/a. Sa stii k am fost si eu cu niste prieteni si cu sotiile si neam distrat pe cinste. Intr-un sfarsit de saptamana am facut o gramada de lucruri. Am facut gratare, am fost la peste cu patronu (patronu fiind un om pe cinste, a stat dupa noi mereu, ne-au schimbat lenjeriile dimineata, sunt niste oameni de treaba neam distrat de minune)...
Eu sa stii k nu am stat la rand la baie, iar conditiile mi-sau parut foarte bune... sunt conitii de lux, fata de alte hoteluri neam simtit ca la noi acasa... Pe langa cazarea pe care nea oferito am gasit o curatenie exemplara... am avut parte de niste seri pe cinste la foisorul din curte. MIE MI-SA PARUT CA ESTE FOARTE OK SI MIA PLATUT DESTUL DE MULT... A FOST UN WEEEND PE CINSTE SI O SA NE MAI DUCEM SI ANUL ACESTA...
@valentin123:
”fata de alte hoteluri neam (sic!) simtit ca la noi acasa...
Păi... dacă ești din Giurgiu, chiar erați acasă, NU?!? Atunci care ar fi logica să mergeți la hotel, ba chiar și cu nevestele?! cu amanta, mai înțeleg, da' cu nevasta - prea e cusută cu ață albă!
Domnule ukika* referitor la baie stiati de la bun inceput situatia si nu cred ca ati asteptat la coada pentru un dus,
in legatura cu mancarea la noi in pensiune nu este restaurant, daca va aduce-ti aminte ati comandat prin telefon la restaurant si va adus mancare la pretul de 23 ron friptura, salata, cartofi si paine vi sa parut un pret exagerat?
NB tuky_bosss este (sau a fost) reprezentant al unității
@tuky_bosss: te rog să eviţi pe viitor folosirea exclusivă a literelor MAJUSCULE (LITERE MARI), această practică este nerecomandată (îngreunează citirea) şi în general considerată lipsită de politeţe pe internet.
În limbaj internaut, a scrie cu LITERE MARI înseamnă că strigi la noi! Vezi, de exemplu, aici
Textul în cauză a fost ajustat de noi, mai sus.
- Jul.2016 Nu vă cazaţi la Perla Dunării — scris în 06.08.16 de Monimonick din BRAşOV
- Jul.2016 Nu va cazati aici! — scris în 18.07.16 de diu7820 din SIGHETU MARMAţIEI [MM] - nu recomandă