Am fost acolo in week-end-ul asta, la petrecerea de sfarsit de an organizata de firma sotului meu. a fost super. pensiunea este situata exact in spatele Manastirii Voronet, pe munte. eu stau in Suceava, iar Voronetul e bulevard pt. mine, iar acolo am ajuns noaptea, dar cand ne-am trezit dimineata, nu mi-a venit sa cred ce peisaj fantastic era: ninsese toata noaptea, iar dimineata a iesit soarele. se vedea toata valea Voronetului, plina de zapada ce sticlea; a fost ceva fantastic. am sa postez si niste poze, dar inca nu le-am descarat.
Pensiunea este facuta intr-un stil simplu, dar elegant, si are toate utilitatile, adica tot ce inseamna 4 stele.
Toata lumea a fost cu tot cu copii. a fost bine, pt. ca au camere mari si ai loc sa te misti. au si holuri mari, unde copiii s-au putut juca. restaurantul nu e mare, dar are si un fel de etaj, ca un fel de separeu. servirea a fost super.
Mancarea nu a am comandat-o foarte sofisticata (s-a mancat la gramada, pe meniu prestabilit), dar a fost foarte gustoasa. m-am uitat peste meniu si au chestii faine. au si gratar afara, intr-un foisor, unde ne-am gatit si singuri.
In orice caz, e una dintre pensiunile din judetul Suceava care merita vizitata, mai ales ca eu am fost la multe dintre ele. n-as putea sa va spun exact unde o gasiti pe net, ca nu eu am facut rezervarea, dar cred ca un google va poate ajuta, poate.
Momentan nu au un loc de joaca pt. copii special amenajat (oricum, acum e frig afara), dar am €€inteles de la cei de acolo ca-l vor face si pe asta, din lemn brut si nu cumparate, din plastic. oricum, chiar daca era, in imensitatea de zapada de acolo nu prea aveai cum sa-l gasesti.
Si inca ceva, afara erau -21 gr. C (pe termometrul de la masina), iar inauntru am facut cheful in maieuri. in camera aproape nu am putut dormi de cald.
Trimis de doramunteanu in 23.12.09 18:49:14
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (doramunteanu); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Coordonate GPS: 47.51896900 N, 25.86204100 E - CONFIRMATE
- Jul.2023 Pensiunea Perla Bucovinei Voroneț — scris în 19.02.24 de Mitica49 din BRăILA - RECOMANDĂ
- Jan.2020 Perla Bucovine, locul perfect de relaxare in Voroneț — scris în 28.01.20 de Marta Rosu din IAşI - RECOMANDĂ
- Dec.2018 Pozitionare si conditii ok, atentie la lucrurile personale! — scris în 05.01.19 de anca_narcisa din PIATRA NEAMT - nu recomandă
- Apr.2018 Pensiunea Perla Bucovinei Voroneţ... — scris în 04.01.19 de Capcaunu74 din URLAţI [PH] - RECOMANDĂ
- Mar.2016 Perla Bucovinei - Relaxare în mijlocul naturii — scris în 20.03.16 de baron din IAşI - RECOMANDĂ
- Aug.2015 Bucovina - o perla intr-adevar — scris în 23.11.15 de mon27 din CONSTANTA - RECOMANDĂ
- Aug.2015 Un loc relaxant — scris în 25.08.15 de 4me din ROMANIA - RECOMANDĂ