Tocmai ne-am intors dintr-un weekend petrecut la Pasul Caprioarei si vreau sa spun si eu cate ceva care poate ii va ajuta pe cei ce vor sa mearga acolo. Grupul a fost format din 17 persoane asa ca am inchiriat intreaga pensiune pentru 2 nopti. Rezervarea a fost facuta acum vreo luna si cu numai doua zile am intrat din greseala pe ,,am fost acolo". Sincer ne-am ingrozit fiindca noi tocmai urma sa sarbatorim pe cineva acolo iar pe site numai despre cat de dificile sunt gazdele in astfel de cazuri se vorbea. Pana la urma am hotarat sa mergem si vedem noi ce o fi.
Vreau sa spun doar atat: am cantat, am dansat, am urlat si am baut timp de doua zile non stop fara sa avem niciun fel de problema din partea gazdei.
Pensiunea este curata, zona este mirifica, drumul e ok atat cat poate fi un drum de munte. Trasee intr-adevar nu sunt dar nici daca mergi la o alta pensiune din acea zona (Moeciu, Bran etc.) nu ai multe optiuni de traseu montan. Asta daca nu te urci in masina si te duci frumusel pana in Plaiu Foii sa faci un traseu de creasta in Piatra. In concluzie eu si inca 16 oameni recomandam aceasta pensiune si suntem siguri ca vom mai reveni.
Trimis de radhoo in 20.06.11 18:20:26
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (radhoo); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
@radhoo, vad ca ai dat note la bucatarie si masa, ati servit si masa la pensiune?
Poate ne mai dai niste detalii si despre pensiune, despre cum sunt camerele, baile, daca exista restaurant sau bucatarie utilata etc. , iar niste poze ar fi binevenite.
Ne spui si ce pret ati platit pentru cele 2 nopti?
- Apr.2018 Munte, aer proaspat si relaxare — scris în 19.04.18 de MirelaV din CODLEA - RECOMANDĂ
- Apr.2017 In mijlocul naturii, pentru linistea sufletului — scris în 03.05.17 de vulpe mihaela din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Jun.2016 Another Day in Paradise — scris în 23.06.16 de mugur007 din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Aug.2015 Am fost acolo, la pensiunea Pasul Caprioarei din Poiana Marului Jud. Brasov — scris în 02.09.15 de Claudia A din BUCUREşTI - RECOMANDĂ
- Jan.2012 Foarte frumos — scris în 26.03.12 de kupik din PITESTI - RECOMANDĂ
- Aug.2011 Foarte bine, dar iti trebuie jeep pe timp de ploaie — scris în 21.08.11 de estera din CONSTANTA - RECOMANDĂ
- Aug.2011 A fost mai bine decat ne asteptam — scris în 17.08.11 de fastcip din ITALIA - RECOMANDĂ