Aproape horror din cauza serviciilor!
Am fost la aceasta cabana in urma cu vreo 2 ani, vara si ne-a placut. Mancare gustoasa, nu cu pretentii, dar f. buna si camera curata, cu baie - exact ce ne doream pt. o tura de Fagaras, dar cu ceva confort.
Avand aceasta amintire, am zis sa incercam si acum, in ianuarie. Nu am fost inspirati deloc. Preturile au ramas bune - si la cazare si la mancare. Contactez proprietarul, imi spune ca ne poate caza si ca ma suna a doua zi sa ne spuna pretul de cazare + masa. Nu ma suna. Il sun eu din nou - trebuia sa-mi dau seama ca e un semn! Intreb daca n-au ceva nunti, botezuri, cumetrii prin week-end fiindca stiu ca nu vom putea dormi daca se organizeaza asa ceva. Imi spune ca va fi o mica petrecere dar de zi intr-o sala adiacenta si ca nu ne va deranja deloc. De asemenea, ca putem lua mesele la pensiune!
Ajungem vineri seara, la 7:45. Un ospatar, singurul om din pensiune, ne spune ca bucatarul a plecat, dar ca ne incalzeste el o ciorba. Ok. Pretul din meniu nu corespunde cu cel de pe bon; ii spun; imi spune ca el nu are ce face si sa anunt eu proprietarul!!!?
A doua zi incepe tambalaul, si in sala cu pricina (de care mi se spusese) dar si in restaurantul de jos, care nu e separat de zona de camere. Ok, trecem peste si inghitim. Pe la 12 noaptea totusi nu mai rezist si ma duc jos la ei - inceteaza intr-un sfarsit.
Duminica: coboram sa luam cina pe la 7:30. Acelasi ospatar: "bucatarul a plecat!" Pai bine dle, dar de ce nu ne-ai spus si noua, ca suntem singurii clienti din toata cabana! El: trebuia sa coborati mai devreme!!! Cand, zic eu? El: "dar eu stiu? Bucatarul vine cand vrea si pleaca cand vrea!!!" Parca eram intr-un roman de Kafka; nu-mi venea sa-mi cred urechilor. Ne incalzeste pt. a 2-a oara o ciorba. Ii mai spunem o data, ca si in zilele precedente, ca vom avea nevoie de factura sau bon de cazare. Da, da, da.
Luni dimineata: ne faceti o factura sau bon? El: "Eu? Nu - nu stiu sa fac factrura si bon nu pot da pe cazare." Din nou mi se pare ca nu aud bine. Pai bine dle, nu ti-am zis toate zilele astea ca luni dimineata o sa avem nevoie de asa ceva? F. imbufnat incepe sa dea niste telefoane. Va veni cineva de la Arpasu, sa scrie o factura. Apare dupa vreo 15 min. I-a luat 30 min. pe ceas sa scrie factura!!! Nu glumesc. Nu tu "buna ziua", nu tu "Cum v-ati simtit". De fapt banuiesc ca stiu exact cum ne-am simtit!!! Simteai prin toti porii ca sunt foarte suparati ca suntem acolo si ii deranjam.
Mai bine ziceau de la inceput ca e inchisa cabana, daca nu au nici chef nici posibilitatea sa te serveasca! Pacat - aceasta sedere a sters cu totul impresia buna pe care am avut-o acu' cativa ani.
Deci, de luat aminte - VIZITATI NUMAI VARA!!!
Trimis de Adriana S in 23.01.15 11:35:39
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (Adriana S); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
@Adriana S: bun-venit în comunitatea AmFostAcolo.ro.
@Adriana S - Am setat în program coordonatele GPS ale acestei destinaţii, rezultând următoarea poziţionare pe hartă -- click aici.
- Jul.2015 Paraul Rece: berea rece, oamenii calzi — scris în 14.07.15 de papone din BUCUREșTI - RECOMANDĂ
- Aug.2013 De evitat — scris în 17.08.13 de sdw din TULCEA - nu recomandă
- Jul.2011 Conditii de cazare excelente — scris în 17.07.11 de gigioc din RM VALCEA - RECOMANDĂ
- Jul.2009 Pensiune Paraul Rece Balea — scris în 31.07.09 de bogdan2677 din BUCURESTI - RECOMANDĂ