„Pustietate în floare” — minunată!
Am analizat impresiile altor turiști și am hotărât să încerc: mă felicit!
Deși am întârziat vreo 2 ore și eram singura clienta pe care o așteptau în acea zi, m-au condus la destinație cu barca pensiunii și mi-au oferit tot felul de explicații pe parcursul drumului!
Am fost întâmpinată cu un pahar de tărie și multă amabilitate!
despre SERVICII
Oamenii sunt extrem de drăguți și indatoritori, politicoși, atenți, serviabili, afabili.
M-am simțit nu ca o clientă, ci ca musafiră a unor prieteni vechi!
despre CAMERE & COND. CAZARE
Cameră curată, amenajată drăguț, cu dotări moderne, cu terasă generoasă și baie confortabilă; liniște și prospețime!
GASTRONOMIE (BUC & MASĂ)
Dacă ar fi să reproșez ceva ar fi că mâncarea a fost prea bună și porțiile prea mari! Nu mănânc varză, dar„Crapul lor pe varză" a fost demențial! Și cheesecake-ul a fost apreciat!
Am observat că gătesc feluri de mâncare extrem de variate pentru copii, practic orice li s-a cerut.
LOCAȚIE și ÎMPREJURIMI
Pensiunea se află pe Dunărea Veche, practic în inima Deltei și peste drum se poate vizita satul Mila 23 și casa lui Ivan Patzaichin.
Se organizează excursii cu bărcile pensiunii în zonele învecinate, până la Sulina.
despre DISTRACȚIE & RELAXARE
Există o piscină exterioară, un mic loc de joacă pentru copii, iar ansamblul rușilor lipoveni din Mila 23, Rusalca, ne-a încântat în ultima seară.
Eu m-am împrietenit și cu animalele de companie (cățelul Țuțu, mascota pensiunii și vreo 15pisici de toate vârstele, mărimile și culorile).
Trimis de Cibulschi in 28.08.22 20:03:53
- A fost prima sa vizită/vacanță în MILA 23
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (Cibulschi); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
Oată cu primele impresii trimise, @Cibulschi: bun-venit în comunitatea AmFostAcolo.ro.
Câteva fotografii realizate de voi acolo ar fi mai mult decât binevenite — atât ca ilustraţie a textului, cât şi ca informaţie utilă, ele fiind căutate, apreciate (şi solicitate) de cititorii interesaţi în această destinaţie... Poţi folosi linkul amfostacolo.ro/pic_add9.p ... 109107&hid=8279.
Sau... poate ceva video de pe acolo? Dacă ai filmat câte ceva, ar fi zuper-util — link încărcare video.
- Jun.2023 Pacat de locatie — scris în 12.06.23 de eli11 din MURES - nu recomandă
- May.2022 Evadare in Delta Dunarii — scris în 02.06.22 de eli11 din MURES - RECOMANDĂ
- Aug.2021 Un loc care își merită numele: Paradise — scris în 07.09.21 de ux122445 din BUCUREșTI - RECOMANDĂ
- Aug.2021 O vacanța frumoasa cu oameni dragi, intr o zona mirifica — scris în 31.08.21 de Alexis2010 din CONSTANţA - RECOMANDĂ
- Aug.2020 Vacanta in pandemie! — scris în 16.08.20 de ux116914 din BISTRITA - RECOMANDĂ
- Aug.2019 Minunată părticică de țară — scris în 28.08.19 de ProHandyMan din ROMAN [NT] - RECOMANDĂ
- Feb.2018 O bucata din paradisul salbatic - excursie Delta Dunarii - pensiune Paradise Delta house — scris în 29.03.18 de AndreiJR din CLUJ-NAPOCA - RECOMANDĂ