Am stat la aceasta pensiune (clasificare 4*) 3 nopti, cu ocazia mini vacantei de 1 Decembrie.
Pensiunea dispune de parcare proprie, circa 10-15 masini incapand fara probleme.
La parter este receptia cu o persoana mai tot timpul acolo + salonul pentru mic dejun. Salonul este deschis si ziua. Cat am stat noi acolo am avut tot timpul semineul cu foc, atfel incat te poti relaxa seara pe canapea extraordinar.
Camera destul de spatioasa, TV cam invechit dar cu programe satelit, baia arata foarte bine (noi am avut cada).
Prosoape, halate de baie si papuci de unica folosinta foarte curati - nimic de reprosat.
Se face curat in fiecare zi in camere. Exista un fierbator, iar in fiecare zi primesti gratis cate 2 plicuri de ceai + cafea pe care ti le poti prepara singur cand doresti.
Atitudinea personalului este de nota 10. Oameni deschisi, care stiu sa comunice, intra in pielea copiilor si chiar le fac jocul... stim noi despre surprize gen bombonele, prajituri, etc :)...
Micul dejun este standard: cafea/ceai/suc, platou rece (branza, salam, sunca, masline, etc...), unt, miere, dulceata, ochiuri/omleta/ crenvursti.
Pentru copii se mai pot face mici sandwich-uri la alegere.
Nu stiu daca am cuprins tot ce trebuia pentru aceasta locatie, insa oricum daca era ceva negativ sigur nu l-as fi omis.
In concluzie: este o locatie de recomandat, chiar si de revenit.
Pacat de statiunea in sine (Poiana Brasov) care nu face fata la numarul de turisti cand este ocupata spre 100% (greu gasesti loc la restaurant).
Trimis de MrCod in 26.12.15 20:01:32
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (MrCod); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
@MrCod: Te-am ruga să (re)verifici coordonatele GPS ale acestei destinaţii pe harta interactivă AFA. Ne poți spune dacă-i ok? (mărește zoom-ul cât e necesar, până la afișarea la nivel de stradă - dacă-i posibil)
Mulțumesc.
@webmasterX - este corecta locatia.
- Jun.2022 Lipsă de onestitate și respect față de clienți — scris în 23.06.22 de ioan.s din DEVA - nu recomandă
- Aug.2016 10 pe linie — scris în 29.08.16 de Sorin Tip din SIBIU - RECOMANDĂ
- Oct.2013 Cu siguranta la PHANTEON — scris în 13.10.13 de aurelia onea din CRAIOVA - RECOMANDĂ