Pentru turiștii care se mulțumesc cu un minimum de confort, Panoramic-Cetățuia e o alegere potrivită: camere curate, intime și plăcute, zona liniștită și priveliștea de-a dreptul impresionantă asupra Clujului sunt suficiente argumente.
Condițiile de cazare, testate în perioada iernii, sunt mulțumitoare - calorifer reglabil (chiar a fost nevoie să-l oprim, pentru că ziua temperaturile au fost pozitive), baie cu tot ce e necesar, uscător de păr.
Camerele nu au balcoane individuale, dar la etajele superioare există terase generoase de pe care orice turist cazat în unitate se poate bucura de priveliște.
Cele două mari minusuri ale camerelor ar fi lipsa frigiderului și lipsa aerului condiționat, exact acelea care ar putea să creeze probleme în sezonul cald.
În restaurantul elegant atmosfera e asigurată de muzica în surdină, mereu de calitate, servirea este promptă și mâncarea gustoasă. Desigur, mult romantism dinspre aceeași panoramă superbă, indiferent de momentul zilei.
Accesul pe Cetățuia se poate face atât cu autoturismul, cât și la pas, pe scările ce merită să fie străbătute măcar o dată. În apropiere se află mai multe obiective de interes turistic și un parc foarte frumos, populat cu plimbăreți până noaptea târziu.
Cum panorama și prețurile decente fac casă bună împreună, e necesară rezervarea din timp, mai ales în weekend. M-am bucurat să descopăr un loc în care echilibrul, simplitatea și ospitalitatea pot transforma o ședere în Cluj într-o mică poveste romantică.
Trimis de cristina.eu in 09.02.19 21:45:06
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în CLUJ.
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (cristina.eu); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
Te-am ruga să (re)verifici coordonatele GPS ale acestei destinaţii pe harta interactivă AFA. Ne poți spune dacă-i ok? (mărește zoom-ul cât e necesar, până la afișarea la nivel de stradă - dacă-i posibil)
Articol selectat ca fiind „de interes editorial crescut”
— (1) la momentul publicării, nu existau impresii recente în rubrica curentă;
— (2) depășește pragul minim calitativ & cantitativ impus unei astfel de selecții.
@webmasterX: Nu e aceea pensiunea. Am înțeles de la un taximetrist că ar mai fi una în apropiere, cu nume asemănător. Din imagini îmi dau seama că e cea la care s-a referit taximetristul. Panoramic Cetățuie e un pic mai la capătul străzii, chiar pe Șerpuitoare nr. 1, cred.
@webmaster26: Acum e perfect! Aceea este!
Poate acest link va ajuta https://cluj.com/locatii/panoramic-cetatuie/
- Sep.2020 View frumos, dar cam atat — scris în 20.09.20 de Sonya.A din TIMISOARA - RECOMANDĂ
- Jun.2015 Trei stele? — scris în 29.06.15 de miron2 din CAREI [SM] - nu recomandă
- Apr.2014 Pensiunea Panoramic Cetatuia - un loc exceptional — scris în 24.04.14 de sorana2 din SEBIş [AR] - RECOMANDĂ
- Nov.2012 Vila Cetatuia - Cetatea Clujului — scris în 30.11.12 de vio_andu_gaby din BUCUREşTI - RECOMANDĂ