Servicii excelente, locatie de poveste
Am fost la Padurea de Smarald in localitatea Agapia, cu familia si prietenii intr-un sejur complet de Revelion 2018. Totul a fost asa cum ne-am dorit.
Locul este de poveste, accesibil, inconjurat de natura ingrijita situat mijlocul unui circuit turistic. Oamenii care se ocupa de acest complex sunt foarte ospitalieri, atenti cu toti turistii si foarte binevoitori.
Este o destinatie de vacanta foarte inspirata pentru cei care cauta autenticitatea romaneasca, apropierea de traditii, obiceiuri si vor sa viziteze manastirile din Moldova si Bucovina, Cetatea Neamt, Humulestii lui Creanga, Casa memoriala a lui Sadoveanu, Rezervatia de Zimbri, padurile, podgoriile si dealurile din tinutul Moldovei si Bucovinei.
Cazare potrivita pentru familii cu copii, mancare naturala, gatita cu talent, pasiune si ingrediente bio.
Program de Revelion complet cu colinde, vizite la biserici, foc de tabara si cina festiva. Este un bun exemplu pentru zicala "omul sfinteste locul".
Am fost inconjurati de foarte multa amabilitate, bunavointa, iar relaxarea si linistea ne-au readus energia de care aveam nevoie!
Vom reveni cu sigurata.
Trimis de Lala Criz in 10.01.18 15:46:13
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în AGAPIA-VĂRATEC [NT].
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (Lala Criz); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
@Lala Criz: bun-venit în comunitatea AmFostAcolo.ro.
Câteva fotografii realizate de voi acolo ar fi mai mult decât binevenite — atât ca ilustraţie a textului, cât şi ca informaţie utilă, ele fiind căutate, apreciate (şi solicitate) de cititorii interesaţi în această destinaţie... Poţi folosi linkul amfostacolo.ro/pic_addnew ... 45&ridAnt=84030
- Dec.2016 Colt de rai! — scris în 02.01.17 de victor 1951 din BUCUREşTI - RECOMANDĂ
- Jul.2016 Aer, soare, apa, pamant — scris în 23.09.16 de redmari108 din BUCUREşTI - RECOMANDĂ
- Jul.2016 Peisaj mirific si o gazda primitoare — scris în 04.07.16 de rosumadalina din IASI - RECOMANDĂ
- May.2015 O gura de Rai — scris în 06.05.15 de ptoh din PLOIESTI - RECOMANDĂ
- Aug.2014 O pensiune cu suflet — scris în 13.08.14 de Fania din BUCUREșTI - RECOMANDĂ
- Aug.2014 Descoperiti Moldova autentica — scris în 09.08.14 de campanpa din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Sep.2012 Pensiunea Padurea de Smarald - un loc deosebit, care ne-a mers la inima — scris în 02.10.12 de RoF* din BLAJ - RECOMANDĂ