Abia ne-am intors din Delta Dunarii unde am stat la pensiunea Ovidiu. Inca de la inceput totul a fost ok. Masina am lasat-o la Murighiol si de acolo am fost luati cu salupa pana la pensiune.
Pensiunea e super pe malul Dunarii, curata si primitoare inca de pe ponton. Cei care administreaza pensiunea d-na Nicoleta si d-nul Ovidiu sunt niste oameni minunati. Tot timpul se preocupa ca fiecare turist sa fie multumit.
Camera in care am stat a fost de 3 persoane suficient de mare. Toate camerele au baie proprie. Curtea foarte mare cu o piscina mereu curata si ingrijita unde te poti relaxa in voie, cu foisor si terasa unde poti lua masa si eram sa uit o terasa imensa pe ponton deci linga Dunare.
Cat despre mancare pot spune ca este ca la mama acasa: DELICIOASA!!! Va recomand pestele dar si celelalte produse. Noi adultii am incercat produsele din peste iar copilul pe celelalte.
Excursiile au fost superbe si de neuitat. Rezervatia naturala cu pasari nenumarate si superbii nuferi, Padurea Letea cu copacii crescuti pe nisip, varsarea bratului Sulina in Marea Neagra precum si apusul si rasaritul soarelui, merita cu varf si indesat vazute.
Nu-mi ajung cuvintele sa descriu frumusetea locului si a oamenilor de la aceasta pensiune. E un loc mirific, salbatic si minunat. Am plecat tristi ca s-a terminat vacanta dar totul a fost frumos si bine organizat.
Recomandam PENSIUNEA OVIDIU din Delta Dunarii pentru ospitalitatea ei si pentru tot ce fac aceasta familie minunata ca sa iasa totul perfect. Ne vom intoarce cu drag!!!
Trimis de Simona22 in 05.08.16 23:32:22
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în CRIȘAN. A mai fost în/la: Alta locatie in Delta, Mamaia
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (Simona22); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
@Simona22 - Am setat în program coordonatele GPS ale acestei destinaţii, rezultând următoarea poziţionare pe hartă -- click aici.
Da e ok. Multumesc
- Jul.2023 Un sejur deosebit de plăcut — scris în 17.07.23 de Popescu M din BUCUREșTI - RECOMANDĂ
- Sep.2021 O vacanta excelenta! — scris în 10.09.21 de ux122484 din ADUNAţII-COPăCENI [GR] - RECOMANDĂ
- Aug.2019 Pensiunea Ovidiu , Crisan — scris în 17.09.19 de danielacu din DEVA - RECOMANDĂ
- Jul.2019 Recomand! — scris în 18.07.19 de Valy T. din SLOBOZIA (IL) - RECOMANDĂ
- May.2019 Vis împlinit! — scris în 25.05.19 de plecatalaresita din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Aug.2018 Vacanta frumoasa — scris în 22.08.18 de Gabriela12 din TG-MURES - RECOMANDĂ
- Aug.2018 Dezamagitor — scris în 19.08.18 de Bardas_tania din BRăILA - nu recomandă