Anul acesta m-am hotărât sa merg cu familia mea in Delta Dunării. Am ales Pensiunea Ovidiu din Crisan, brațul Sulina.
Am citit si eu pe net comentarii bune si proaste dar am zis sa merg in continuare pe aceasta pensiune deoarece majoritatea instituțiilor hoteliere au review-uri rele sau foarte bune asa ca am zis sa risc.
Mini vacanța mea in Delta Dunării a fost uimitoare!!
Gazdele pensiunii foarte primitoare si drăguțe. am prins si o vreme superba.
Din punctul meu de vedere Pensiunea Ovidiu este un loc minunat.
Camere curate, Porții mari de mâncare si mâncare foarte buna (nu credeam ca imi place asa de mult pestele) iar prețurile sunt foarte bune având in vedere zona si celelalte pensiunii din zona.
Eu consider ca aceasta pensiune merita nota 10 si cu siguranța o sa ii mai vizitez.
Trimis de RalucaAlbu in 05.07.16 10:36:52
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în CRIȘAN. A mai fost în/la: Brașov, Sibiu, Litoral, Moldova, Maramureș etc
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (RalucaAlbu); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
@RalucaAlbu: bun-venit în comunitatea AmFostAcolo.ro.
Totuși, în unele cazuri e recomandat să fie lăsat un "timp de decantare" a impresiilor...
Te rugăm să completezi textul de mai sus cu impresii scrise la finalul sejurului - optim: la întoarcerea acasă.
Poţi folosi linkul EDIT IMPRESII pentru a aduce oricând completări, corecturi, adăugiri textului iniţial.
Opţional: un set reprezentativ de fotografii ar fi deasemenea binevenit pentru ilustrarea articolului şi a sejurului în sine.
Pentru a adăuga poze: amfostacolo.ro/pic_addnew ... 35&ridAnt=69883
Până atunci, articolul este păstrat în STAND-BY
IMPORTANT: Rog anunță-ne când ai terminat (scriind un ecou, aici) - pentru a şti c-a sosit timpul să publicăm impresiile.
Cu mulţumiri pentru înţelegere.
@RalucaAlbu - Gata sejurul? Ceva completări/ajustări de note?
@RalucaAlbu - Autoarea a văzut întrebarea noastră dar nu a binevoit să ne răspundă.
Bănuim că a ajuns acasă și impresiile sunt ale unui turist ''dezinteresat'' motiv pentru care aplicam prezumția ''bune intenții'' și publică articolul în forma actuală.
- Jul.2023 Un sejur deosebit de plăcut — scris în 17.07.23 de Popescu M din BUCUREșTI - RECOMANDĂ
- Sep.2021 O vacanta excelenta! — scris în 10.09.21 de ux122484 din ADUNAţII-COPăCENI [GR] - RECOMANDĂ
- Aug.2019 Pensiunea Ovidiu , Crisan — scris în 17.09.19 de danielacu din DEVA - RECOMANDĂ
- Jul.2019 Recomand! — scris în 18.07.19 de Valy T. din SLOBOZIA (IL) - RECOMANDĂ
- May.2019 Vis împlinit! — scris în 25.05.19 de plecatalaresita din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Aug.2018 Vacanta frumoasa — scris în 22.08.18 de Gabriela12 din TG-MURES - RECOMANDĂ
- Aug.2018 Dezamagitor — scris în 19.08.18 de Bardas_tania din BRăILA - nu recomandă