De multi ani imi doream sa ajung in Delta, nu mai fusesem niciodata. Am ajuns la Murighiol la ora convenita cu proprietarii, pentru a ne transporta cu salupa la pensiune. Nu am reusit sa gasim exact locul unde era stabilita intalnirea, dar proprietarii au fost draguti si au trimis barcagiul sa ne ia de unde eram.
Am inchiriat o camera tripla, cu un pat dublu si inca un pat single. Camera a fost spatioasa, suficienta pentru noi, curata, dotata cu AC, TV si baie proprie. Am avut acces la WI FI.
Bucataria... Comandam cu doua ore inainte sau la masa anterioara ce dorim sa mancam. Nu sunt mare amatoare de peste, dar preparatele au fost excelente. Pentru micul dejun, au avut si lapte cu cereale pentru copil.
Excursia pe Dunare a fost de vis. I-am rugat pe proprietari sa ne recomande ei traseul. A meritat fiecare minut din acea excursie, a fost superb.
Trimis de iosis in 23.07.13 11:30:28
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în CRIȘAN.
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (iosis); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Jul.2023 Un sejur deosebit de plăcut — scris în 17.07.23 de Popescu M din BUCUREșTI - RECOMANDĂ
- Sep.2021 O vacanta excelenta! — scris în 10.09.21 de ux122484 din ADUNAţII-COPăCENI [GR] - RECOMANDĂ
- Aug.2019 Pensiunea Ovidiu , Crisan — scris în 17.09.19 de danielacu din DEVA - RECOMANDĂ
- Jul.2019 Recomand! — scris în 18.07.19 de Valy T. din SLOBOZIA (IL) - RECOMANDĂ
- May.2019 Vis împlinit! — scris în 25.05.19 de plecatalaresita din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Aug.2018 Vacanta frumoasa — scris în 22.08.18 de Gabriela12 din TG-MURES - RECOMANDĂ
- Aug.2018 Dezamagitor — scris în 19.08.18 de Bardas_tania din BRăILA - nu recomandă