Scriu cu intarziere acest review, dar constiinta nu ma lasa sa nu o fac. Am ramas dator cu inima fata de aceste gazde minunate.
Am ales iar Moeciu datorita peisajului minunat. Am facut rezervare cu ceva zile inainte pentru o vila din vecinatatea acesteia. Tragic ce am gasit acolo, asa ca am renuntat si am pornit la pas sa cautam o noua locatie.
Intamplarea si norocul a facut sa gasim o camera libera la pensiunea Orzan. Cineva renuntase la rezervare (sa-i dea Dumnezeu sanatate).
Am stat 4 nopti exact de Sfanta Marie de joi pana luni. Ce sa va zic, niste gazde minunate care nu stiau cum sa te incante, cred ca este o afacere de familie.
La subsolul locatiei exista un restaurant unde credeti-ma nici la mama acasa nu am mancat o asa mancare, de pizza nu mai zic!
Camerele impecabile, baile super pe un wenge cu bej, privelistea perfecta, serviciile ca la hotel de 4*.
Ca sa va dati seama de gazde un mic exemplu: am fost trei familii, prima seara coboram sa mancam. Toti ceilalti servim tot ce ne-a fost adus mai putin unul dintre prieteni care comandase o pastrama cu fasole sau ceva de genu serveste cam un sfert din mancare si renunta la ea pe motiv ca este prea sarata.
Ok, nici o problema; cand se vine cu debarasarea gazda, pentru ca ea serveste, intreaba care este problema... haideti sa va servim cu altceva... bla, bla...
La nota de plata bineinteles pastrama nu este trecuta. Rar mi s-a intamplat asa ceva sau poate niciodata.
Oricum ca sa inchei totul este minunat, au si un loc de joaca pentru copii, leagane, foisoare sa servesti masa afara. Totul perfect.
Le multumesc inca o data pe aceasta cale si le doresc la cati mai multi clienti.
Trimis de itachis_croixx in 10.11.11 22:19:48
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în MOIECIU. A mai fost în/la: Cam toata tara.
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (itachis_croixx); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Aug.2024 O vacanta linistita — scris în 07.11.24 de Piper Amalia din BUCUREșTI - RECOMANDĂ
- Dec.2021 Cum au obtinut patru stele? — scris în 06.12.21 de ux123090 din BUCURESTI - nu recomandă
- Aug.2018 Un weekend reușit! — scris în 22.09.18 de c-kosty din ONEşTI [BC] - RECOMANDĂ
- Jun.2018 Recomandare din suflet — scris în 04.07.18 de gily111 din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Dec.2016 O pensiune de suflet — scris în 27.12.16 de dana ionescu din BUCUREşTI - RECOMANDĂ
- Nov.2015 Perfect pt relaxare — scris în 16.11.15 de zoloft din BUCUREşTI - RECOMANDĂ
- Aug.2015 O pensiune care merita cele 4 stele — scris în 25.08.15 de iris1999 din BUCURESTI - RECOMANDĂ