Pensiunea este situata la drumul principal mai precis pe Bulevardul Libertatii, nr. 179 la aproximativ 10-15 minute de mers pe jos de gara.
Am rezervat, dupa ce am gasit aceasta pensiune pe internet, o camera la etajul 1.
Camera era curata, modern mobilata, dotata cu tv si baie proprie.
Caldura si apa calda non-stop.
La parter, etajul 1 si 2 exista cate un living (din pacate romanii nu stiu ce inseamna asta si se cred acasa singuri in varful dealului- m-am bucurat de obiceiurile talibanice ale unor "ciobanasi" romani "doar" 2 seri... a treia pe cand ma pregateam sa-i trimit in origini n-a mai fost nevoie...) iar la parter si etajul unu chiar cate o bucatarie complet utilata pe care nu am folosit-o din pacate deoarece mancam prin oras- dar cine stie... poate data viitoare :).
La toate etajele in afara de mansarda exista o camera cu jacuzzi (asta pentru pasionati :)).
La parter si la etajul 1 exista si cate o terasa.
In livingul de la eatajul nostru am avut si un frigider mare. La celelalte etaje nu m-am uitat.
Revin oricand cu placere :)
Trimis de felixtm in 26.03.14 00:49:52
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (felixtm); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Coordonate GPS: 45.42117800 N, 25.54513230 E - neconfirmate încă