Buna ziua dragi membri,
Check-in si conditii de cazare: - nota 10
Am fost cazati la aceasta unitate in perioada 29.10-01.11.2018, doua familii alcatuite din cate doi adulti si un copil de 4 ani si 8 luni. Cand am facut rezervarea am solicitat si ni s-au rezervat doua camere triple. Intre timp pensiunea a acceptat la cazare un grup de cca. 70 de copii aflati in excursie, iar cand am ajuns sa ne cazam s-a incercat relocarea noastra in apropiere, la Hotelul Belvedere tot de 3*. Initial am zis ca e bine asa, decat sa stam cu 70 de copii in unitate, imaginandu-ne cam ce galagie pot sa faca, insa nu aveau disponibile decat camere duble si am refuzat politicos transferul. In acel moment dna. Roxana (cred ca este administrator al pensiunii 107), ne-a invitat sa ne arate alternativa de cazare- la subsol!?!?
Am primit la subsolul cladirii, care de fapt era parter in partea din spate a pensiunii (constructie in panta) cate o suita superba (pastrandu-se tariful), spatioasa cu un pat dublu si doua paturi de cate o persoana, parchet pe jos, grinzi aparente pe tavan, un perete placat cu piatra decorativa si un geam imens cu vedere la terasa si padurea din spate. A fost bine si cald, caloriferele se puteau regla, iar noi am dormit ca niste prunci cu cei 70 de copii cazati in hotel (multumim dna. Roxana).
Restaurant si masa: - nota 9
Restaurantul este incapator, nu am avut probleme sa nu gasim masa libera, iar terasa exterioara este foarte frumoasa: respiri aer de munte, admiri padurea, bei cafeaua in timp ce supraveghezi copii la locul de joaca: trambulina, 2 casute de plastic, un leagan... chiar si in extrasezon daca ai parte de vreme buna. PS: nu au loc de joaca interior!
Am avut mic dejun inclus tip bufet suedez format din: cereale pentru copii, lapte, ceai, unt, dulceata, omleta, ochiuri, carnaciori, bacon, branzeturi, pastramioara, salam, rosii, castraveti, ardei, cafea buna!!!... nu cred ca am uitat ceva. Nu a fost foarte variat, dar bun, consistent si foarte suficient.
Am mai comandat in unele zile ciorbe, paste carbonara, papanasi... mancarea buna, preturile un pic peste medie zic eu, dar nu exagerate.
Amplasament: - nota 10
Pensiunea este amplasata pe Bulevardul Libertatii, la marginea padurii, cu vedere partiala catre masivul Piatra Mare si padure, multa padure!
Recomand plimbarea prin padure, pe traseul ce duce catre Cabana Susai, noi ne-am plimbat pe jos intr-o seara pana s-a terminat partea asfaltata iar in alta zi am urcat cu atv-urile pana la Susai, sperand sa vedem si ursul, dar n-a fost sa fie. Foarte frumos, recomand din nou!
Va recomand aceasta unitate de cazare pentru liniste, relaxare, cadru natural superb.
Am incercat sa fiu succinta dar am scris nuvela :) si spre rusinea mea... nu am poze de aici!
Vacante placute si reusite va doresc!
Trimis de gabrielanik1 in 07.11.18 10:33:43
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în PREDEAL.
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (gabrielanik1); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Aug.2021 Vacanta de vara 2021 — scris în 17.08.21 de paula2017 din BRăILA - RECOMANDĂ
- Feb.2019 Impresii — scris în 25.02.19 de Malina29 din BRăILA - nu recomandă
- Jul.2017 Izolatie camere foarte proasta — scris în 25.07.17 de diantus din BUCURESTI - nu recomandă
- Aug.2016 Superb! — scris în 06.08.16 de cristina.eu din GALATI - RECOMANDĂ
- Jul.2014 Amplasare superba — scris în 15.07.14 de ceasornicarul din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Dec.2020 Zile frumoase de sărbătoarea nationala — scris în 05.12.20 de ux118076 din BUCUREșTI - RECOMANDĂ