Am petrecut un weekend la aceasta pensiune si va pot spune ca totul e la superlativ. Gazdele sunt de nota 20. Peisajul de vis.
---Nota web10: text adaugat ulterior----
noi am mers pentru relaxare nu am mers musai ptr distractie.
bucurestiul e plin de cluburi daca vrem distractie.
camerele sunt micute dar e loc. depinde de cati copii merg. exista baie in camera si sunt ok.
exista un gratar mare in curte cu trei guri de facut gratar.lemnele sunt la discretie. doar carbuni sa va aduceti.
aveti posibilitatea sa serviti masa acolo si este ok. noi am venit pregatiti de acasa si am folosit doar sala de mese sau terasa. farfurii si tacamuri gasiti acolo. nu va recomandam sa va carati cu ele. exista un frigider mare (industrial) compartimentat de care va puteti folosi.
Va recomandam camerele 11,12 sau 13 care au balcon spre munte.
Trimis de mihaihermosa in 07.05.10 08:42:41
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în SÂMBĂTA de SUS [BV]. A mai fost în/la: in toata tara
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (mihaihermosa); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
o fi, nimeni nu zice ca nu... dar te rog sa imi povestesti si mie putin de aceasta locatie:
cum sunt camerele, incape o familie cu copii? baie in camere este?
ce regim de masa ati avut?
foisor cu gratar este?
de ce nu ai punctat capitolul distractie si relaxare daca a fost totul la superlativ?
noi am mers pentru relaxare [...] (text adaugat review-ului)
multumesc, @mihaihermosa ptr completari. Cred ca totusi rubrica Distractie si relaxare uneori este interpretabila uneori, eu personal inteleg gradul de satisfactie la relaxare, ce poti sa faci in zona si la respectiva locatie, nu doar discoteci si cluburi, de aceea te-am intrebat de ce nu ai punctat.
Vazand pozele tale nu pot sa nu remarc ca ma asteptam sa apartii altei grupe de varsta, respectiv 20- 30 ani, de unde s-ar fi explicat si diferentele de opinie intre mine si tine, ca la varsta mea... deh... roza scleroza e in floare si nu ma mai intereseaza cluburi si disco.
inainte sa venim ne-am interesat si noi si am citit ceva forum-uri. kam rautacioase ce-i drept. totusi ne-am riscat si am constatat ca nu e chiar cum au comentat unii.
pot spune ca nu e o locatie de fite. dar peisajul si ciripitul pasarelelor fac toti banii. noi am avut si noroc de vreme buna.
Frumoasa zona si pensiunea ideala pentru un refugiu in natura departe de arsita soarelui!
Turistii se pot caza si la aceste casute pentru suma de 30 lei / noapte / casuta. In general tinerii am observat ca prefera aceasta varianta de cazare deoarece este ieftin. Turistii cazati la casute au acces la toaleta de la parterul vilei unde au apa calda si la sala de mese .
si in plus gazdele servesc o ciorba de fasole cu ciolan afumat si condimentata cu tarhon clasa I-ia
Curtea pensiunii este relativ mare plina cu flori si exista si foisor se poate face gratar . Gazdele ofera in meniul zilnic 2/3 feluri de ciorbe/supe 2/3 feluri de meniu principal si bineinteles aperitive reci , branza , produse din carne de porc traditionale(racituri) insa intr-o seara am cerut pentru a doua zii tochitura cu mamaliguta si a fost foarte buna , camerele sunt cam mici nu cred ca mai incape un al 3-lea pat, insa foarte curat si nu mai tin minte sigur insa inclin sa cred ca erau puncte sanitare comune!
In camerele din vila incape si un pat pliant , pe care vi-l poate da gazda contra sumei de 10 lei pe noapte si va pot spune ca fiecare camera are baia ei, micuta, curata si dotata cu ce trebuie: hartie igienica,sampon,prosoape, sapun.Mobilierul este din lemn,tip rustic.
- Aug.2023 O locatie frumoasa — scris în 30.08.23 de Miha S din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Jan.2019 O vacanță frumoasă! — scris în 11.01.19 de Cezarina67 din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Apr.2015 Paste 2015, ceva extraordinar — scris în 13.04.15 de Paun Adrian din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Oct.2014 Drept la replică — scris în 15.10.14 de nicodora din SâMBăTA DE SUS [BV]
- Aug.2014 Intâmplare neplăcută — scris în 15.09.14 de mafteimarian din BUCUREșTI - nu recomandă
- Aug.2014 Mai cautati! — scris în 18.08.14 de Cristina&Razvan din BUCUREșTI - nu recomandă
- Apr.2014 Conditii exceptionale de cazare si masa — scris în 22.04.14 de MinnieBlue din BUCURESTI - RECOMANDĂ