Delasare, lipsa de interes, mizerie... un loc frumos, aproape abandonat
Am ales sa fac Pastele in aceasta locatie fiindu-mi recomandata de cineva care a fost acum 2-3 ani acolo. Nu am sa mai revin in aceasta locatie!!
Acum in 2016, pensiunea arata rau, neingrijita (de la roata de moara din gradina care nu functioneaza si sta sa cada pana la paharul de plastic plin de apa de sub chiuveta care strange picaturile de apa- si care nu a mai fost golit de mult, mucegai in bai si pana la angajati care, la micul dejun spre exemplu aduceau laptele de fiecare data abia dupa ce plecam noi-fiindca aveam un copil mic si ii dadeam un pahar de lapte la micul dejun si cred ca am consumat prea mult in prima dimineata...)
Locul lasa impresia ca avand potential, ca a fost poate ceva frumos dar care a fost abandonat, ospatarii par intr-un mereu conflict si stress, foisoarele si micul lac sunt lasate murdare si intr-o stare avansata de degradare...
In camera pe care am avut-o noi, afara, pe unacoperis erau gunoaie, sticle de bere, etc si iti era absolut scarba sa deschizi geamul sa aerisesti.
Cand am plecat, i-am spus patronului, pe care abia acum l-am gasit, atat de ideea cu laptele de dimineata cat si de mizeria din camere si a promis ca va remedia... el parea surprins de ceea ce ii spun (angajatele pareau foarte stresate si in acea zi) si-a cerut scuze si a promis ca va verifica si remedia situatiile.
Am preferat sa stam cat mai putin in acest loc si sa vizitam cat mai mult.
Trimis de gabureac in 13.06.16 14:29:45
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în VIŞEU. A mai fost în/la: f multe locuri
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (gabureac); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Coordonate GPS: 47.71820339 N, 24.41980657 E - neconfirmate încă
@gabureac: bun-venit în comunitatea AmFostAcolo.ro.
===
Câteva fotografii realizate de voi acolo ar fi mai mult decât binevenite — atât ca ilustraţie a textului, cât şi ca informaţie utilă, ele fiind căutate, apreciate (şi solicitate) de cititorii interesaţi în această destinaţie... Poţi folosi linkul amfostacolo.ro/pic_addnew ... 65&ridAnt=69196
===
Mulțumiri pentru amabilitatea cu care ai dat curs solicitării de a încărca fotografii.
- Feb.2024 Aceasta pensiune, nu merita nici măcar 1* — scris în 10.03.24 de maximus1976 din CRAIOVA - nu recomandă
- Mar.2023 De evitat — scris în 26.03.23 de fb128728* din BUCUREșTI - nu recomandă
- Jul.2021 Nu alegeți aceasta pensiune — scris în 03.08.21 de ux121522 din TâRGOVIşTE - nu recomandă
- Aug.2018 O locatie de vis, liniste, aer curat, oameni deosebiti! — scris în 19.08.18 de Vasi Cirstea din TâRGOVIşTE [DB] - RECOMANDĂ
- Jul.2018 Oameni si locuri de poveste — scris în 22.07.18 de Angiuk72 din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Dec.2017 Mizerabil - Grup 33 persoane nu recomandam — scris în 03.01.18 de TSebastian din BUCURESTI - nu recomandă
- Apr.2017 Pensiunea NAGHY, Vişeul de Sus, aprilie 2017 — scris în 07.05.17 de ioan marinescu din CLUJ-NAPOCA - RECOMANDĂ