DEZASTRU
Aceasta pensiune, nu merita nici măcar 1*
![](/images/printer_off_32.png)
Având în vedere ca doream sa facem o plimbare cu Mocanita din Vișeul de Sus, am decis sa ne cazam o noapte la Pensiunea Nagy. Proasta alegere am făcut, deși ne fusese recomandata de o cunoștință.
După ce am plătit, am mers spre camera, unde... surpriza... covorul din camera avea urme de noroi uscat, ceea ce denota ca nu fusese făcut curat înainte iar cearceaful nu sunt convins ca fusese nici el schimbat... după aspectul sau.
Am cerut schimbarea camerei, lucru care s-a și întâmplat, însă în următoarea camera, surpriza, nu fusese dat drumul la caldura, deși era mijloc de februarie, cu toate ca se știa cu 1 luna înainte ca vom ajunge la ei, deoarece facuseram rezervare.
Micul dejun... ceaușist ca să ma exprim mai exact. Servit în porție, la farfurie, cu 2 feliuțe de parizer, 2 de salam și un cubuleț mic de unt...
Nu voi mai reveni acolo. Mai bine dorm în masina .
Trimis de maximus1976 in 10.03.24 12:35:42
- A fost prima sa vizită/vacanță în VIŞEU
- Alte destinații turistice prin care a fost: Sighetul Marmației, Sapanta, Manastirea Barsana, La Moara la Niculai, Vâltoarea...
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (maximus1976); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Coordonate GPS: 47.71820339 N, 24.41980657 E - neconfirmate încă
Dacă nici în recomandările cunoștințelor/prietenilor nu mai poți avea încredere, apoi ce să mai zic de ceea ce apare pe siteuri.
Sau poate că acea cunoștință avea o poliță de plătit? 😂😄😅
În orice caz depinde de gusturi.
Trecut pe lista: ”acolo nu!”
Drumuri bune și excursii frumoase!
@Mitica49:
A fost o doamna pe care am cunoscut-o la Revelionul petrecut în Părâng, și era din Vișeul de Sus. Noi vroiam sa mergem în alta locație din Vișeu, dar ea a insistat sa mergem la Nagy, ca se mănâncă bine, ca e liniște, etc etc. Nici nu mai vorbesc cu respectiva doamna de atunci 🙆♂️
- Mar.2023 De evitat — scris în 26.03.23 de fb128728* din BUCUREșTI - nu recomandă
- Jul.2021 Nu alegeți aceasta pensiune — scris în 03.08.21 de ux121522 din TâRGOVIşTE - nu recomandă
- Aug.2018 O locatie de vis, liniste, aer curat, oameni deosebiti! — scris în 19.08.18 de Vasi Cirstea din TâRGOVIşTE [DB] - RECOMANDĂ
- Jul.2018 Oameni si locuri de poveste — scris în 22.07.18 de Angiuk72 din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Dec.2017 Mizerabil - Grup 33 persoane nu recomandam — scris în 03.01.18 de TSebastian din BUCURESTI - nu recomandă
- Apr.2017 Pensiunea NAGHY, Vişeul de Sus, aprilie 2017 — scris în 07.05.17 de ioan marinescu din CLUJ-NAPOCA - RECOMANDĂ
- Sep.2016 De evitat! — scris în 13.10.16 de Adina Sab din ZALAU