Pensiunea Muntele Rece din Predelut este de departe ceva deosebit de tot ce intalnesti prin zona. Construita cu mult bun gust si decorata la interior dupa cele mai bune idei, este o "casa" foarte primitoare si calduroasa din toate punctele de vedere. Meniul restaurantului este excelent, gazdele sunt foarte primitoare, iar zona de conversatie (living) din jurul semineului este foarte relaxanta.
Pensiunea este foarte potrivita pentru traininguri, conferinte, team-building-uri avand printre clienti foarte multe corporatii din Romania.
Insusi Nicolas Cage faimosul actor a ales acest loc sa isi odihneasca oasele atunci cand a vizitat zona.
Una peste alta recomand locatia cu caldura tuturor celor care vor sa se simta rasfatati dar trebuie sa stiti cas nu este deloc ieftin.
As adauga la final un lucru pe care trebuie sa il stiti si de care trebuie sa tineti cont cand veti alege aceasta pensiune. Este siituata chiar in vecinatatea bisericii si cimitirului satului si, daca nimeresti o camera cu vedere spre... Nu prea este funny... Este singurul minus pe care il dau acestui loc.
Trimis de Indrid Cold in 28.07.14 11:13:10
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (Indrid Cold); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Coordonate GPS: 45.52791700 N, 25.36330300 E - neconfirmate încă
- Aug.2016 Eleganta — scris în 03.08.16 de medgyesi din TIMIşOARA - RECOMANDĂ
- Feb.2016 O pensiune minunata — scris în 12.02.16 de redsor din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Aug.2015 La pensiunea lăudată să nu te duci… flămând — scris în 02.09.15 de Mircea P din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Dec.2014 Un concediu de 5* — scris în 01.02.15 de GBS din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Feb.2014 Acolo unde bunul simt isi da mana cu profesionismul! — scris în 14.02.14 de mariand din PITESTI - RECOMANDĂ
- Aug.2009 Mini-vacanta mea de suflet — scris în 17.08.10 de anadragusin din PITESTI - RECOMANDĂ