Ca sa fie clar de la inceput NU RECOMAND aceasta pensiune. Am decis cu un grup de prieteni sa dam o sansa zonei si am cautat pe internet o cazare decenta in zona slanic moldova. Am ajuns la aceasta pensiune si daca pe afara parea totul ok am avut un soc in interior. Vreau de la inceput sa mentionez ca nu suntem deloc pretentiosi, dar avem pretentii sa primim servicii de 2016. Pe scurt despre sejur :
Camera:
- mobiler vechi, miros de vechi, totul arata ca pensiune buna de pe vremea lui Ceausescu, cabana chair pare blocata pe interior undeva in anii de glorie ai comunistilor.
- baia avea o faianta pusa in 1992 alba, toaleta nu arata nici ea prea bine iar inafara de un sapun lichid nu avea nimic ce se putea folosea.
- caloriferele desi functionale aratau execrabil
- pe jos sunt niste covoare care trebuiau aruncate acum 5 ani
- tot parchetul scartie de nu poti sa mergi fara sa trezesti pe cineva
- nu exista frigider in camera, nici macar in apartament
Restaurantul
- si el invechit, extrem de banal si trist
- meniul simplu, portii relativ mici, preturi mici spre medii
- servirea destul de slaba
Personalul :
Personalul a fost ok, mai putin domnul de pe tura de noapte care la 5 minute deschidea usa de la camera comuna de jos unde am stat la vorbe, ne-am simtit extrem de neconfortabili sa fim atat de supraveghiati, o adevarata experienta securist/comunista.
Nota pentru conducere daca apuca sa citeasca:
La cum se prezinta pensiunea acum personal nu cred ca aceasta va produce mare lucru, nici o persoana din grupul cu care am venit nu va mai veni la dumneavoastra si nici nu o sa va recomande, experienta a fost mult prea neplacuta pentru a putea sa revenim. Va astept cu drag in 2016 atat cu pensiunea cat si cu serviciile oferite.
Trimis de laurcapa in 20.03.16 23:27:23
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (laurcapa); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Coordonate GPS: 46.22347100 N, 26.47396500 E - neconfirmate încă
@laurcapa: bun-venit în comunitatea AmFostAcolo.ro.
===
Câteva fotografii realizate de voi acolo ar fi mai mult decât binevenite — atât ca ilustraţie a textului, cât şi ca informaţie utilă, ele fiind căutate, apreciate (şi solicitate) de cititorii interesaţi în această destinaţie... Poţi folosi linkul amfostacolo.ro/pic_addnew ... 04&ridAnt=67623
@laurcapa: Te-am ruga să (re)verifici coordonatele GPS ale acestei destinaţii pe harta interactivă AFA. Ne poți spune dacă-i ok? (mărește zoom-ul cât e necesar, până la afișarea la nivel de stradă - dacă-i posibil)
Mulțumesc.
- May.2016 Moldova noastra, cea frumoasa! — scris în 11.05.16 de cmccojocaru din BRăILA - RECOMANDĂ
- Dec.2015 Jaf pe fata si un Craciun ratat — scris în 26.12.15 de Gabrielita din ONEşTI [BC] - nu recomandă
- Dec.2014 Surpriza foarte placuta — scris în 01.12.14 de Ifrim Iulian din BARLAD - RECOMANDĂ
- Apr.2014 Foarte multumit — scris în 08.04.14 de VictorL din NEAMT - RECOMANDĂ
- Mar.2014 O statiune frumoasa! — scris în 10.04.14 de ana10 din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Feb.2014 O calatorie placuta si un sejur agreabil — scris în 10.02.14 de lauratl din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Dec.2013 Țeapa la romani — scris în 07.01.14 de 11dan din GALATI - nu recomandă