Am fost oaspetii acestui stabiliment (nu pot clasifica altfel).
Prea multe nu sunt de spus, servicii sub orice critica, concediu ratat, nervi, bani pierduti.
Daca va este dor de o telemea cu ceai rece, o cafea pe cat e de rece pe atat de lipsita de gust, un vin care va face sa aveti a doua zi un cap cat o minge de baschet, o camera cu tapet jupuit pe pereti, dulapuri pentru haine urat mirositoare, bai fara aerisire, ati ales locatia perfecta. Un AN NOU FERICIT!
PS. Nu uitati sa puneti in bagaje sampon, sapun, hartie igienica etc. (daca va riscati mai mult de o noapte)
Trimis de 11dan in 07.01.14 14:34:54
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (11dan); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Coordonate GPS: 46.22347100 N, 26.47396500 E - neconfirmate încă
Nu trebuie sa scrii un "roman" despre o locatie dar nici genul acesta telegrafiat nu ajuta prea mult...
Risipa de timp și bani
Dupa atatia ani inca nu am uitat experienta trista de la Montana Slanic Moldova - mi-am irosit vacanta, timpul si banii. Am ramas cu un gust amar, locul parca a atras toate ghinioanele posibile asupra mea pe langa serviciile foarte proaste.
Ciorba a avut un gust ciudat, iar felul 2 a fost rece, fara gust.
Am avut probleme cu masina, iar autobuzul pe acolo trece destul de rar. Inauntru si pe langa pensiune nu e absolut nimic de facut. M-am plictisit foarte tare și mi-am facut numai nervi cat am stat acolo.
Am plecat mai repede decat planuisem.
Pe scurt, o vacanta ratata: - (
===
by web. Text incarcat initial ca si articol - nu indeplineste conditiile de publicare ca si articol distinct.
- May.2016 Moldova noastra, cea frumoasa! — scris în 11.05.16 de cmccojocaru din BRăILA - RECOMANDĂ
- Mar.2016 Sejur in spirit comunist — scris în 20.03.16 de laurcapa din BUCUREşTI - nu recomandă
- Dec.2015 Jaf pe fata si un Craciun ratat — scris în 26.12.15 de Gabrielita din ONEşTI [BC] - nu recomandă
- Dec.2014 Surpriza foarte placuta — scris în 01.12.14 de Ifrim Iulian din BARLAD - RECOMANDĂ
- Apr.2014 Foarte multumit — scris în 08.04.14 de VictorL din NEAMT - RECOMANDĂ
- Mar.2014 O statiune frumoasa! — scris în 10.04.14 de ana10 din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Feb.2014 O calatorie placuta si un sejur agreabil — scris în 10.02.14 de lauratl din BUCURESTI - RECOMANDĂ