Peste 4300 kilometri strabatuti ca sa gasim raiul
Suntem cetateni romani cu domiciliul in Belgia si am avut nevoie de cateva zile de relaxare si sa serbam 37 de ani de casnicie. Mi-a fost recomandata zona Piatra Neamt si pensiunea Moldova.
Recunosc ca am fost un pic cu inima indoita, avand experiente neplacute pe unde am mai fost in Romania si cu atat mai mare a fost bucuria cand am intalnit oameni minunati si am petrecut 4 zile de neuitat!
Camera curata, mobilata cu gust, vederea de la fereastra sa iti taie rasuflarea, proprietarii pensiunii si personalul extrem de amabil!
Indiferent ce am vrut nu a existat "nu avem" sau "nu se poate" am avut totul adus promt si cu zambet, am fost primiti ca prieteni vechi si am plecat cu regretul ca am rezervat asa de putin!
Mancarea delicioasa, totul proaspat, totul cu gust (sa nu ratati sarmalutele cu mamaliguta, tochitura sau pastravul la gratar!).
Felicitari tinerilor si frumosilor proprietari care fac totul cu profesionalism!
Trimis de Lucica LL in 11.09.17 20:36:57
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în PIATRA NEAMȚ. A mai fost în/la: Marea Neagra, Slanic Moldova, Bucuresti
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (Lucica LL); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Coordonate GPS: 46.94142500 N, 26.32043600 E - CONFIRMATE
@Lucica LL: bun-venit în comunitatea AmFostAcolo.ro.
Te-am ruga să (re)verifici coordonatele GPS ale acestei destinaţii pe harta interactivă AFA. Ne poți spune dacă-i ok? (mărește zoom-ul cât e necesar, până la afișarea la nivel de stradă - dacă-i posibil)
- Oct.2019 Este loc de mai bine! — scris în 01.11.19 de Elena P din SIBIU - nu recomandă
- Sep.2017 Un loc mult prea linistit printre atat de multa galagie cotidiana... — scris în 16.09.17 de Patti din BUCUREşTI - RECOMANDĂ
- Sep.2017 3 zile ca-n povesti... — scris în 15.09.17 de LaDonna din TG.MURES
- Sep.2017 Mai rar asa ceva! — scris în 15.09.17 de Magda-Aurora din OGLINZI [NT]
- Sep.2017 Superb — scris în 14.09.17 de Papadie62 din BUZAU
- Sep.2017 Grupul Mete — scris în 12.09.17 de Mete din LUGANO
- Sep.2017 Vom reveni cu placere! — scris în 12.09.17 de Sheema din CâMPIA TURZII [CJ]