Foarte frumoasa amplasare a pensiunii, foarte frumoasa zona... Propietarii??? mizerabili, fara cuvant, fara caracter.
Angajatii??? argati sau sclavi la stapani...
Intr-un cuvant, nu va duceti acolo stimati turisti daca nu vreti sa fiti dati afara din camerela ora 23 sau sa nu fiti serviti la masa pe motiv ca toata lumea doarme, sau sa fiti mutati din camera in camera pentru ca ei dublau camerele la cazare... RUSINE!! Daca vreti sa aveti un concediu placut mergeti in alta parte in Sambata de sus.
Trimis de marsu in 09.01.11 22:15:20
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (marsu); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
Rugamintea mea este sa aduci completari impresiilor dpdv turistic, altfel risti ca acesta sa nu fie publicate, datorita lispei argumentarilor notelor acordate.
E regretabila lipsa detaliilor - din acest punct de vedere, reveiw-ul pare mai degraba o polita platita proprietarilor, ca urmare a unor neintelegeri severe, decat un review scris cu buna-intentie de a ajuta alti turisti care se documenteaza despre aceasta destinatie.
Am decis sa publicam totusi recomandarile, fara punctajul standard (nu participa la concurs)
Nu in ultimul rand, cred ca ar fi bine sa auzim si punctul de vedere al celeilalte parti implicate (al proprietarilor pensiunii), pentru a ne face o opinie mai completa despre situatia de acolo.
Neintelegerile au fost mai mult decat severe, fiind vorba de un grup de 30 persoane in speta sportivi. Tocmai pentru a ajuta turistii in acest sens si a avea cele mai bune intentii spun ca veti regreta daca mergeti la pensiunea Miruna. Sambata de Sus este o destinatie foarte frumoasa. Mergeti sa vizitati manastirea Brancoveanu, mergeti la cabana Sambata, puteti face multe lucruri frumoase acolo dar nu va cazati la pensiunea Miruna.
”dar nu va cazati la pensiunea Miruna.
De ce? Daca aduci argumente te credem pe cuvant, nici noi nu vrem sa luam teapa, dar nici nu putem crede orice se spune fara argumente.
K. Am platit in avans sejurul pentru tot grupul si toata perioada si cu doua zile inainte de plecare ne-a trimis sa dormim la manastire unde dna aranjase cu cei de acolo si unde nu sunt aceleasi preturi ca la pensiunea Miruna, pentru ca avea o nunta sambata seara din Bucuresti, si mesenii inchiriasera si ei camerele in care noi deja locuiam.
Cert este ca sejurul nostru s-a incheiat cu o zi inainte de data stabilita si banii pentru o noapte de cazare si o zi completa de masa sunt in vistieria dnei propietar fara ca cei din grup sa beneficieze de ele.
Hm... ne poti spune povestea cap coada? Ca nu am inteles nimic! Cat de mare a fost avansul? De ce nu a renuntat grupul la pensiune totusi, avand in vedere ca era sejur se putea merge in alta parte... ? De ce s-a preferat totusi cazarea aceasta si a fost scurtata perioada de sedere?
- May.2024 Eu va recomand Pensiunea Miruna — scris în 25.05.24 de remo59 din CERNAVODA - RECOMANDĂ
- Jan.2024 Nu recomand! — scris în 30.01.24 de Andra2023 din CONSTANţA - nu recomandă
- Jan.2024 Comparativ cu hotelurile de 4 stele din Bucuresti — scris în 27.01.24 de Drmi din PLOIEşTI - RECOMANDĂ
- Jul.2023 Nu recomand — scris în 30.07.23 de ux130033 din GALAţI - nu recomandă
- Feb.2023 Foarte frumos!!! — scris în 11.02.23 de casy din SIBIU - RECOMANDĂ
- Dec.2021 Dezamăgire totală. Nu recomand. — scris în 02.01.22 de mihaiv din BAICOI - nu recomandă
- Dec.2020 Revelion reusit — scris în 13.01.21 de ux118340 din BUCUREșTI - RECOMANDĂ