Helllooo! Tocmai ce ne-am intors de la Miruna! M-am decis sa scriu aceasta recenzie pentru ca, eu eram la limita sa nu merg la ei datorita recenziilor pe care le-am citit. Am fost cazati cateva zile impreuna cu mai multi prieteni. Desi am citit foarte multe lucruri negative, noua ne-a placut foarte foarte tare.
Camerele mari, frumoase, renovate si curate. Privelistea extraordinara!!!
Doamna care administreaza pensiunea a fost foarte draguta cu noi, ne-a asteptat cu tuica, afinata si un cozonac de te lingeai pe degete!!!
Acum... la capitolul mancare, am avut mari emotii. Fiind un grup mai mare, am optat pt cina bufet. O idee extraordinara! Va recomand. Aperitive diverse si gustoase, iar pentru felul principal... aveai de unde alege: pui, porc, peste, miel si diverse garnituri si salate.
Aaaa, si sa nu uit, niste gogosi proaspat facute si prajituri bune de casa!!! Totul foarte foarte bun.
Nu vreau sa uit nici de chelnarii si barmanii din restaurant. Au fost foarte draguti si intelegatori cu totii. Sincer, merita o minivacanta aici.
Noua ne-a placut foarte tare si o sa revenim cu drag si altadata! Recomand 100%!
LOCAȚIE și ÎMPREJURIMI
Superb!
Trimis de casy in 11.02.23 19:14:27
- A fost prima sa vizită/vacanță în SÂMBĂTA de SUS [BV]
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (casy); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
Bun revenit pe site, cu impresii
Mutat, la reorganizare, în rubrica "Pensiunea Miruna, SÂMBĂTA de SUS [BV]" (deja existentă pe sait)
Câteva fotografii realizate de voi acolo ar fi mai mult decât binevenite — atât ca ilustraţie a textului, cât şi ca informaţie utilă, ele fiind căutate, apreciate (şi solicitate) de cititorii interesaţi în această destinaţie... Poţi folosi linkul amfostacolo.ro/pic_add9.p ... 110468&hid=7758.
Sau... poate ceva video de pe acolo? Dacă ai filmat câte ceva, ar fi zuper-util — link încărcare video.
Încărcând inițial impresiile la o rubrică de călătorie (în loc de una de cazare), rubrica de CAZARE (CAMERE) a fost nedisponibilă pentru notare. Te-aș ruga să indici o notă și pentru acest capitol - cazarea / camera - folosind linkul EDIT IMPRESII, afișat cu roșu mai sus și disponibil permanent la publicare (şi timp de 30 minute după aceasta).
Ulterior, poți scrie notele de la CAZARE şi sub formă de ECOU — le vom adăuga noi în caseta tehnică.
Review-ul a primit „Punctaj Adițional Actualizare RUBRICĂ”
— (1) la momentul publicării, în rubrica curentă nu existau impresii din anul curent sau anul trecut ;
— (2) depășește pragul minim calitativ & cantitativ al descrierii.
- May.2024 Eu va recomand Pensiunea Miruna — scris în 25.05.24 de remo59 din CERNAVODA - RECOMANDĂ
- Jan.2024 Nu recomand! — scris în 30.01.24 de Andra2023 din CONSTANţA - nu recomandă
- Jan.2024 Comparativ cu hotelurile de 4 stele din Bucuresti — scris în 27.01.24 de Drmi din PLOIEşTI - RECOMANDĂ
- Jul.2023 Nu recomand — scris în 30.07.23 de ux130033 din GALAţI - nu recomandă
- Dec.2021 Dezamăgire totală. Nu recomand. — scris în 02.01.22 de mihaiv din BAICOI - nu recomandă
- Dec.2020 Revelion reusit — scris în 13.01.21 de ux118340 din BUCUREșTI - RECOMANDĂ
- Dec.2020 O locatie minunata! — scris în 04.01.21 de ux118262 din BUCUREșTI - RECOMANDĂ